Forum Kayseri AVM'nin Müdürü Necati Ufuk Toydemir Oldu

Iç Anadolu’nun en büyük alisveris merkezlerinden biri olan Forum Kayseri Alisveris Merkezi’nin yeni müdürü Necati Ufuk Toydemir oldu.

Forum Kayseri AVM'nin Müdürü Necati Ufuk Toydemir Oldu
Akdeniz Üniversitesi Turizm Isletmeciligi ve Otelcilik Bölümü’nden 1997 yilinda mezun olan Necati Ufuk Toydemir, alisveris ve perakende sektörüne 2006 yilinda Samsun Yesilyurt Alisveris ve Yasam Merkezi’nde AVM Genel Müdürü olarak basladi.

Sonraki yillarda sirasiyla Sanko Park Alisveris Merkezi, Samsun Piazza Alisveris ve Yasam Merkezi ve MarkAntalya Alisveris Merkezi Müdürü olarak kariyerine devam eden Toydemir, 2018 yilinin sonundan itibaren MallMark bünyesinde yönetim yardimci direktörü olarak görev aldi. Son olarak Ceylan Karavil Park AVM’nin müdürlügü görevini yürüten Necati Ufuk Toydemir, bundan böyle kariyerine Forum Kayseri AVM Müdürü olarak devam edecek.

Sektörde önemli görevlerde yer almis olan Necati Ufuk Toydemir; 2014 yilinda ICSC European Shopping Centre Awards 2014 Commendation Ödülü’nü kazanan projeyi yürüttü. Toydemir, bir sonraki yil ’2015 Mutlu Çocuk’ sosyal sorumluluk projesine imza atti. 2016 yilinda Samsun Piazza Alisveris ve Yasam Merkezi’nde 6 bin 972 adet origami turna kusunun geri dönüsüm kagitlari ile sergilenmesi sonucu dünya çocuk rekorlari kitabina giren

projenin de mimari Necati Ufuk Toydemir olmustur.
Kaynak: İHA