Eren Bülbül Vefatinin 5. Yilinda Üsküdar'da Anildi

Trabzon’un Maçka ilçesinde bölücü terör örgütü mensuplari tarafindan açilan ates sonucu 11 Agustos 2017 tarihinde sehit edilen Eren Bülbül ölümünün 5. yildönümünde Üsküdar Sehit Eren Bülbül Parki’nda anildi.

Eren Bülbül Vefatinin 5. Yilinda Üsküdar'da Anildi
Üsküdar Belediyesi, Trabzon’un Maçka ilçesinde Köprüyani Mahallesi’nde 11 Agustos 2017’de terör örgütü mensuplarinin hirsizlik için girdigi evlerini güvenlik güçlerine göstermek için giderken açilan ates sonucu sehit olan Jandarma Astsubay Kidemli Basçavus Ferhat Gedik ve Eren Bülbül’ü ölümünün 5’inci yilinda Sehit Eren Bülbül Parki’nda andi. Kur’an tilavetiyle baslayan anma programina Üsküdar Belediye Baskani Hilmi Türkmen Üsküdar Müftüsü Esat Yazici, Üsküdar Belediyesi Baskan yardimcisi Zekeriya Sanlier, AK Parti Üsküdar Ilçe Baskani Erdem Demir, MHP Üsküdar Ilçe Baskani Güngör Karali, Üsküdar Kaymakami Murat Sefa Demiryürek, AK Parti Istanbul Millet Vekili Osman Boyraz ve vatandaslar katildi.

Kur’an-i Kerim tilaveti ve dualar esliginde gerçeklesen anma programinda Üsküdar Belediye Baskani Hilmi Türkmen vatandaslara asure ikram etti.

Üsküdar Belediye Baskani Hilmi Türkmen, ”Biz her hafta parklarda bulusma programlari yapiyoruz. Bugünde özellikle sehidimiz Eren Bülbül’ün adini verdigimiz, Mehmet Akif Ersoy Mahallemizde bulunan parkta vatandaslarimizla bulustuk. Bir taraftan sehidimizi rahmetle aniyoruz bir taraftan sehitlerimizin ruhu için vatandaslarimiza asure dagitiyoruz. 5 yil önce bugün henüz 15 yasinda genç yavrumuz Trabzon Maçka’da sehit oldu. Allah rahmet eylesin” dedi.

Kaynak: İHA