Eren Bülbül'ü Korurken 41 Kursunla Sehit Olan Astsubay Ferhat Gedik'in Kabrine 41 Türk Bayragi Dikildi

Trabzon’un Maçka ilçesi kirsalinda Eren Bülbül’ü korurken 41 kursunla sehit olan Jandarma Astsubay Kidemli Basçavus Ferhat Gedik için Hatay’da saygi korteji düzenlendi ve kabrine 41 Türk bayragi dikildi.

Eren Bülbül'ü Korurken 41 Kursunla Sehit Olan Astsubay Ferhat Gedik'in Kabrine 41 Türk Bayragi Dikildi
Trabzon’un Maçka ilçesi kirsalinda 11 Agustos 2017’de bölücü terör örgütü mensuplarinca 15 yasindaki Eren Bülbül ile sehit edilen Jandarma Astsubay Kidemli Basçavus Ferhat Gedik, sehadetlerinin 5. yilinda Iskenderun’da motosikletli gençlerden olusturdugu saygi korteji ile anildi. Anit meydanindan sehidin Denizciler Mahallesi’ndeki evine düzenlenen korteje Iskenderunlular ellerinde Türk bayraklari ile katildilar. Sehidin evi önünde toplanan grup sehit annesi Hatice Gedik’e Türk bayragi teslim ettiler. Ardindan kortej halinde sehidin kabrini ziyaret eden motosikletli grup, sehit Jandarma Astsubay Kidemli Basçavus Ferhat Gedik’in mezarina 41 adet Türk bayragi dikerek dua ettiler. Körfez Motosiklet Dernegi Baskani Emre Berkil, vefatinin 5. yilinda Sehit Eren Bülbül’ü bedeniyle korurken 41 kursunla 41 yasinda sehit olan Jandarma Astsubay Kidemli Basçavus Ferhat Gedik için anma korteji düzenlediklerini belirtti.

Sehidin annesi Hatice Gedik ise, "Allah herkesten razi olsun çok mutluyum çok gururluyum sehidimin acisi içimden hiç çikmiyor" dedi.

Kaynak: İHA