Doga Harikasi Selale Kesfedilmeyi Bekliyor

Çorum’da güzelligi ile kendisine hayran birakan ve kesfedilmeyi bekleyen Budakören Selalesi havadan görüntülendi.

Doga Harikasi Selale Kesfedilmeyi Bekliyor
Çorum merkeze bagli bagli Budakören köyü sinirlari içerisinde yer alan Budakören Selalesi güzelligi ile görenleri kendisine hayran birakiyor. Sarp kayaliklar arasindan vadiye dökülen selale, ziyaretçilerine doyumsuz bir manzara sunuyor. Her mevsim güzelligiyle dikkat çeken Budakören Selalesi, temiz dogasi ve yesil görüntüsüyle kesfedilmeyi bekliyor.

Selaleyi havadan görüntüleyen Hitit Üniversitesi Ögretim Üyesi Doç. Dr. Isa Sari, bir arkadasinin tavsiyesi üzerine selaleye giderek çekim yaptigini belirterek, “Bir arkadasim Budakören köyünde büyük bir selale oldugunu ve orada çekim yapabilecegimi söyledi.

Bunun üzerine bölgeye gittim. Açikçasi bu kadar büyük ve muazzam bir selale beklemiyordum. Internetten yaptigim arastirmalarda da bölgede selale olduguna dair bir bilginin var oldugunu görmemistim. Selaleyi farkli açilardan çekerek yayinladim. Selaleyi tüm Türkiye’ye ve dünyaya tanitmis oldum. Bu sekilde gerek sehrimizin gerek ülkemizin gizli kalmis güzelliklerinin dronla çekilmesi iyi olacaktir” dedi.

Kaynak: İHA