Gurbetçi Is Insani Buyurman Bir Dizi Temaslarda Bulundu

Karabüklü gurbetçi isadami Avrupali Türk Girisimciler Birligi (ATGB) Genel Baskani Orhan Buyurman, Karabük, Bartin ve Zonguldak illerinde bir takim ziyaretler gerçeklestirdi.

Gurbetçi Is Insani Buyurman Bir Dizi Temaslarda Bulundu
Merkezi Almanya’da bulunan Uluslararasi Demokratlar Birligi (UID) Disiplin Kurulu Baskani ve ayni zamanda ATGB Genel Baskani Orhan Buyurman, Karabük, Bartin ve Zonguldak illerinde bir dizi temaslarda bulundu. Yatirim ziyaretleri çerçevesinde ilk önce Zonguldak Ticaret ve Sanayi Odasi’ni ziyaret eden Buyurman çalismalar hakkinda bilgi aldi. Vali Mustafa Tutulmaz’i da ziyaret eden Buyurman, yaptiklari çalismalari degerlendirerek Avrupa ve Almanya’daki Zonguldaklilarin bölgede yatirim yapmasini saglamaya çalistiklarini ifade etti.

Buyurman daha sonra Bartin’a geçerek Vali Nurtaç Arslan, Belediye Baskani Cemal Akin ile görüserek sel afetinin ortaya çikardigi tahribat hakkinda bilgi aldi.

“17 ülkede temsilciligi olan bir is insanlari teskilatiyiz” diyen Buyurman, “Ben özellikle genel kurul yaptigim zamanlarda, kendi çekirdek kadromuzla yaptigimiz toplantilarda bölgeye yatirim yapilmasi noktasini önemsiyorum” dedi.

Buyurman, sel afetinin yasandigi Karabük, Bartin ve Zonguldak illerinde magduriyetin giderilmesi için ellerinden gelen yardimi yapmaya hazir olduklarini belirtti.

Buyurman’a ziyaretlerde Genel Sekreter Muharrem Uslubas ve Genel Baskan Yardimcisi Nizamettin Barutçu ile is insanlari da eslik etti.
Kaynak: İHA