Baskan Özcan Saha Çalismalarini Artirdi

Nazilli Belediye Baskani Kürsat Engin Özcan, yaklasan Kurban Bayrami öncesi Egriboyun Mezarligi’nda gerçeklestirilen genisletme ve temizlik çalismalarini yerinde inceledi.

Baskan Özcan Saha Çalismalarini Artirdi


Kurban Bayrami öncesi saha çalismalarini artiran Nazilli Belediye Baskani Kürsat Engin Özcan, beraberinde daire müdürleri ile birlikte Egriboyun Mezarligi’nda yürütülen genisletme ve temizlik faaliyetlerini yerinde inceledi. Yapilan çalismalarla Egriboyun Mezarligi’na 32 bin metrekare yeni alan eklediklerini belirten Baskan Özcan, istinat duvari ile güçlendirme islemlerinin de es zamanli olarak gerçeklestirildigini kaydetti.

Vatandaslarin Kurban Bayrami’nda yakinlarinin kabirlerini rahatlikla ziyaret edebilmesi için rutin temizlik faaliyetlerinin yani sira temizlik çalismalarinin da yapildigini belirten Baskan Özcan, “Her zaman oldugu gibi dini bayramlarimiz öncesinde de büyük bir özveri ile çalisan tüm ekip arkadaslarimiza tesekkür ediyorum” dedi.



Saha çalismalari esnasinda vatandaslarla sohbet eden Özcan, mahalle sakinlerinin taleplerini dinleyerek eksiklik ve aksakliklarin çözümü için ekiplere gerekli talimatlari verdi.
Kaynak: İHA