Derede Balik Avlarken Hayatini Kaybeden 2 Kuzen Son Yolculuguna Ugurlandi

Ordu’nun Korgan ilçesinde derede elektrik ile balik tutmak isterken akima kapilarak hayatini kaybeden 2 kuzen, son yolculuguna ugurlandi.

Derede Balik Avlarken Hayatini Kaybeden 2 Kuzen Son Yolculuguna Ugurlandi


Olay, ilçeye bagli Çiftlik Mahallesi’nde dün aksam saatlerinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, Oguzhan Berber (25), kuzeni Cihan Berber (21) ve Mehmet G. (18) Kes Deresi’nde balik avlamak için elektrik akimi verdi. Bu sirada akima kapilan 3 kisiyi gören çevredeki vatandaslar durumu 112 Acil Servis ekiplerine bildirdi. Ekipler ve vatandaslarin yardimi ile sudan çikartilan yaralilar, Korgan Devlet Hastanesi’ne kaldirildi. Olayda agir yaralanan kuzenler Oguzhan ve Cihan Berber, Korgan Devlet Hastanesi’nde yapilan müdahalelere ragmen hayatini kaybetti, Mehmet G. ise buradaki tedavisinin ardindan Ordu Üniversitesi Egitim ve Arastirma Hastanesi’ne kaldirildi.

Hayatini kaybeden kuzenler için bugün ilçeye bagli Hekimoglu Mahallesi Merkez Camii’nde cenaze töreni düzenlendi.

Aile, burada taziyeleri kabul ederken, kuzenler ise ikindi namazinin ardindan kilinan cenaze namazi sonrasi ayni mahalledeki aile kabristanliginda topraga verildi.

Cenaze törenine, aileleri ve yakinlarinin yani sira Korgan Kaymakami Mikail Ersöz, Korgan Belediye Baskani Tuncay Kiraz, Çatalpinar Belediye Baskani Ahmet Türe, siyasi partilerin ilçe baskanlari ile vatandaslar katildi.

Kaynak: İHA