Kayseri'de Dehsete Düsüren Cinayette 3 Tutuklama

Kayseri’de 2 yildir kayip olan Sevil Kutlu cinayeti çerçevesinde gözaltina alinan katil zanlisi Yakup K. ile birlikte babasi ve esi çikarildiklari mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Kayseri'de Dehsete Düsüren Cinayette 3 Tutuklama


Edinilen bilgiye göre, 2020 yilindan bu yana kayip olan 24 yasindaki 1 çocuk annesi Sevil Kutlu olayiyla ilgili Kayseri Il Emniyet Müdürlügü Asayis Sube Müdürlügü Cinayet Büro Amirligi ekipleri harekete geçti. Cinayet dedektifleri, bir televizyon kanalindaki programda süpheli konusmalari ile dikkat çeken Sevil Kutlu’nun eski sevgilisi oldugu ögrenilen Yakup K.’yi gözaltina aldi. Yakup K. ifadesinde, Sevil Kutlu’yu öldürüp gömdügünü, bir süre sonra gömdügü yerden çikararak Incesu ilçesine bagli Tahirinli Mahallesi yakinlarinda bulunan vadiye, yirtici hayvanlarin yok etmesi için koydugunu itiraf etti. Itiraf üzerine harekete geçen cinayet büro amirligi öncülügünde yaklasik 60 polis, vadiye giderek arama yapti. Kayalik alani didik didik arayan ekipler, ilk olarak topraga gömülü çene kemigi buldu. Alani genisleterek aramalarina devam eden ekipler, farkli mesafelerde insana ait oldugu degerlendirilen onlarca kemik parçasi buldu. Kemikler bir araya getirilerek incelemeye alindi. Olay yeri inceleme polislerinin çalismasinin ardindan kemikler alinarak emniyete götürüldü.

Gözaltindaki 3 kisi tutuklandi

Olayla ilgili yürütülen sorusturmada gözaltina alinan Yakup K. ile birlikte babasi A.K. ve esi R.K. de çikarildiklari mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi.
Kaynak: İHA