Kalite Gönüllüleri Toplulugu'na YÖKAK Zirvesinde Ödül

Kütahya Dumlupinar Üniversitesi (DPÜ) Rektörü Prof. Dr. Kazim Uysal, DPÜ Kalite Koordinatörü Doç. Dr. Özgür Saygin’in danismanliginda katildiklari Kalite Ögrenci Topluluklari Zirvesi’nde ödül alan Kalite Gönüllüleri Toplulugunun üyelerini makaminda kabul etti.

Kalite Gönüllüleri Toplulugu'na YÖKAK Zirvesinde Ödül
Rektörlük makaminda gerçeklesen görüsmede Kalite Koordinatörü Doç. Dr. Özgür Saygin, Sube Müdürü Nevin Kalfa, Kalite Gönüllüleri Topluluk Baskani Huriye Burçin Koç ve topluluk üyesi ögrencisi Enes Çelik, Rektör Uysal’la bir araya geldiler.

Üniversitenin Kalite Gönüllüleri Toplulugunun 3-5 Haziran 2022 tarihleri arasinda Yüksekögretim Kalite Kurulu (YÖKAK) Ögrenci Komisyonu tarafindan üniversitelerin kalite topluluklarina yönelik olarak düzenledigi Kalite Ögrenci Topluluklari Zirvesi’ne (KATO’22) katilim saglayan ögrenciler, zirvede kalite topluluklarina üç ödülden biri olan ’Sosyal Medyada En Aktif Topluluk’ ödülüne layik görülmüs ve topluluk baskani Huriye Burçin koç, ödülünü Ege Üniversitesi Rektör Yardimcisi Prof. Dr. Cemil Gürgün’den almisti. Bu zirvedeki deneyimlerini paylasan ögrenciler ayni zamanda yürüttükleri çalismalar hakkinda da Rektör Kazim Uysal’a bilgi verdiler.

Uysal, Kalite Koordinatörlügüne ve Kalite Gönüllüleri Toplulugu ögrencilerine alinan ödülden dolayi memnuniyetlerini dile getirdi ve kalite çalismalarinin bir bütün haliyle degerlendirilmesi gerektigini vurgulayarak, Üniversitenin ve toplulugun kalite çalismalarina her türlü destegi sunmaya hazir olduklarini ifade etti.

Kaynak: İHA