AK Parti Genel Merkezi'nce 'Teskilat Akademisi Mahalle Egitim Programi' Düzenlendi

AK Parti Genel Merkez Ar-Ge ve Egitim Baskanliginca Diyarbakir’da "Teskilat Akademisi Mahalle Egitim Programi" düzenlendi.

AK Parti Genel Merkezi'nce 'Teskilat Akademisi Mahalle Egitim Programi' Düzenlendi
Sezai Karakoç Kültür ve Kongre Merkezi’nde ayri ayri oturumlarla düzenlenen egitim programlarina tüm mahalle baskanlari katildi.

Egitimlerde Cahit Özkan "Teskilatçilik: Tecrübe Paylasimi", Tarkan Zengin "Etkili Iletisim", Ugur Isilak "Motivasyon", Murat Çiçek "Siyasal Iletisim ve Yeni Medya" basliklari altinda 4 ayri ders olarak egitimler gerçeklestirildi.

Egitim öncesi yapilan açiklamalarda bu egitimlerin önemine dikkat çekildi.

AK Parti Diyarbakir Il Baskani Muhammet Serif Aydin toplantida yaptigi konusmada, “Genel Merkez Ar-Ge Birimimiz bu hikayenin kahramani sensin diyerek önce teskilat birimlerimizin hepsini egitimden geçirdi. Bugün ise mahalle baskanlarimizi egitim programina aldi. AK Parti hükümeti döneminde çok ciddi anlamda hizmetler, yatirimlar yapildi. Bunlari teskilatlarimiza birebir anlatmamiz gerekiyor. Bu anlamda mahalle baskanlarimiza önemli görevler düsüyor. Sizler, AK Parti’nin milletle bulusmasina aracilik edeceksiniz. Her biriniz mahallenizde lider olmak zorundasiniz. Bizi sahada çalistiracak olan mahalle baskanlaridir. Mahalle baskanlarimiza büyük bir önem veriyoruz. Egitimlerin son derece önemli ve faydali oldugunu düsünüyorum. Birbirinden önemli konuklar, uç beylerimiz olan mahalle baskanlarimiza egitim verecek. Basta Cumhurbaskanimiz Recep Tayyip Erdogan ve Genel Merkez AR-GE ve Egitim Baskanimiz Mustafa Sen olmak üzere emegi geçen herkese tesekkür ediyorum. Programimizin tüm teskilatlarimiza hayirli olmasini temenni ediyorum" dedi.

Programa, AK Parti Denizli Milletvekili Cahit Özkan, ögretim görevlisi Tarkan Zengin, 25. Dönem milletvekili Ugur Isilak, Gazeteci-Yazar Murat Çiçek, Genel Merkez Ar-Ge ve Egitim Baskan Yardimcisi Osman Karaaslan, Diyarbakir Milletvekili Oya Eronat, Il Kadin Kollari Baskani Müzeyyen Kaya, Il Gençlik Kollari Baskani Ahmed Mahsum Melikoglu, Baglar Belediye Baskani Hüseyin Beyoglu, ilçe baskanlari ve teskilat mensuplari katildi.

Kaynak: İHA