Baskan Pekmezci Personeli Ile Bayramlasti

Rahmet ve bereket ayi Ramazan-i Serif’in son günlerine girilmesiyle birlikte Ramazan Bayrami tüm yurtta heyecanla beklenirken Bayburt Belediyesinde bayramlasma heyecani vardi.

Baskan Pekmezci Personeli Ile Bayramlasti
Belediye Baskani Hükmü Pekmezci Saray Bahçesi’nde bulunan Iftar Çadirinda gerçeklesen bayramlasma töreninde personeli ile bayramlasti.

Personeliyle hasbihal eden Baskan Pekmezci, Bayburt Belediyesi olarak bir aile olduklarini ifade ederek Bayburt’a hep beraber hizmet ettiklerini söyledi ve yapilacak hizmetler hakkinda tavsiyeler vererek uyarilarda bulundu.

Baskanimiz Pekmezci konusmasinda, “Bayburt Belediyesi’nin çok degerli personeli, birim amirleri, baskan yardimcilari. Rabbim nice saglikli günlerde, nice Ramazan Bayramlarini birlikte paylasmayi bize nasip eylesin. Ailemizle birlikte güzellikleri paylasalim istiyorum. Rabbim bu güzellikleri saglik ve sihhat içinde çoluk çocugumuzla birlikte helal lokma yiyerek bize o bayramlari nasip eylesin diyorum. Size simdiden hayirli bayramlar diliyorum.” ifadelerini kullandi.

Baskan Hükmü Pekmezci daha sonra Belediye Baskan Yardimcilari Süreyya Türkmenli ve Nesimuttin Selçuk ile birim müdürleri ve tüm belediye personelinin hazir bulundugu programda personelle tek tek bayramlasarak bayramlarini tebrik etti.
Kaynak: İHA