Otomobilin Çarptigi Kadin Hayatini Kaybetti, Esi Torununa Sarilarak Agladi

Antalya’nin Manavgat ilçesinde evine giderken otomobilin çarptigi kadin hayatini kaybetti. Aci haberi alarak olay yerine kosan esi ve torunu ise birbirlerine sarilarak gözyasi döktü.

Otomobilin Çarptigi Kadin Hayatini Kaybetti, Esi Torununa Sarilarak Agladi
Kaza, saat 16.30 siralarinda Manavgat ilçesi Mehmet Akif Ersoy Caddesi Cengiz Topel Kavsagi üzerinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre; S.K. idaresindeki 07 LIK 12 plakali otomobil sürücünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu evine gitmekte olan Gülizar Tirkaz (65) çarptiktan sonra takla atarak durabildi. Kazada otomobil sürücüsü yaralanirken çarptigi kadin olay yerinde hayatini kaybetti. Ihbarin ardindan olay yerine çok sayida polis ve saglik ekibi sevk edildi.

Yarali otomobil sürücüsü olay yerinde yapilan ilk tedavisinin ardindan Manavgat Devlet Hastanesine kaldirildi. Kazayi duyarak olay yerine gelen hayatini kaybeden kadinin esi Mustafa Tirkaz ve torunu birbirlerine sarilarak gözyasi döktü. Cenaze olay yerinde yapilan incelemelerin ardindan Antalya Adli Tip Kurumu morguna kaldirildi. Polis kaza ile ilgili inceleme baslatti.
Kaynak: İHA