Ögretmen Adaylari 'Diksiyon Egitimi' Sertifikalarini Aldi

Mugla Sitki Koçman Üniversitesi (MSKÜ) Çocuk Egitimi Uygulama ve Arastirma Merkezi tarafindan yedi hafta boyunca Ögretmen adaylari için düzenlenen ‘Diksiyon Egitimi’ni basari ile tamamlayan adaylara sertifikalari verildi.

Ögretmen Adaylari 'Diksiyon Egitimi' Sertifikalarini Aldi
Mugla Sitki Koçman Üniversitesi AKM B Salonunda düzenlenen belge törenine Rektör Prof. Dr. Hüseyin Çiçek, Egitim Fakültesi Dekani Prof. Dr. Özgür Yildiz, MSKÜ Çocuk Egitimi Uygulama ve Arastirma Merkezi Müdürü Doç. Dr. Sayim Aktay ve aday ögretmenler katildi.

Belge töreninde konusan Mugla Sitki Koçman Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Hüseyin Çiçek, ““Mugla Sitki Koçman Üniversitesi olarak ögrencilerimizin gelecek 4-5 yil içeresinde mezun olan ögrencilerimizin ülkemizde olumlu yönde en çok konusulan ögrenciler olma gibi bir hedefimiz var. Özellikle bu diksiyon egitiminin çok gerekli oldugunu degerlendirdim. Çünkü benim birçok hocamizdan farkli olarak 8 yillik bir özel sektör deneyimim var. Burada en önemli husus, ne bilerseniz bilin, toplum içinde kendinizi ifade ediyor olup olmadiginiz. Bizim girdimiz Üniversiteli ögrenci, çiktisi ile nitelikli ögrenci. Bunun için biz Üniversite olarak ögrencilerimizi nitelikli ve iyi yetistirmek zorundayiz. Diksiyon dersi benim için çok önemliydi. Bu verilenler bir belge ama asil önemli olan burada aldiginiz kazanimlar çok çak daha verimli olacak” dedi.

Konusmalarin ardindan ögretmen adaylarinin belgeleri MSKÜ Rektörü Prof. Dr. Hüseyin Çiçek tarafindan verildi.

Kaynak: İHA