Baskan Vekili Aydin'dan Yaslilara Ziyaret

Van’in Ipekyolu Kaymakami ve Belediye Baskan Vekili Ihsan Emre Aydin, 18-24 Mart Yaslilar Haftasi dolayisiyla ilçede bulunan yaslilari evlerinde ziyaret etti.

Baskan Vekili Aydin'dan Yaslilara Ziyaret
’Yaslilar Haftasi’ nedeniyle yasli ve hasta vatandaslari evlerinde ziyaret eden Baskan Vekili Aydin, yaslilarin sorunlarini dinleyerek saglik durumlari ve ihtiyaçlari hakkinda bilgi aldi. Kaymakam ve Belediye Baskan Vekili Ihsan Emre Aydin’in çesitli hediyeler verdigi yaslilar, Ipekyolu Ilçe Saglik Müdürlügünde görevli doktor ve hemsireler tarafindan da rutin saglik kontrolleri gerçeklestirildi.

Yaslilar Haftasi ile ilgili bir açiklama yapan Baskan Vekili Aydin, "Yaslilarimiz bizim için çok kiymetlidir. Onlar toplumumuzun gözbebegidir. Yaslilarina sahip çikan bir toplum, kültürel degerlerine ve tarihine de sahip çikar. Yaslilarimizin toplumsal yasama aktif olarak katilmalarini, sosyal, kültürel ve ekonomik haklara sahip ve kimseye muhtaç olmadan yasamalarini saglamak, kisi, kurum ve devlet olarak öncelikli görevimizdir. 18-24 Mart Yaslilar Haftasi nedeniyle yaslilarimizi yalniz birakmayarak, her zaman ve her kosulda yanlarin oldugumuzu belirtmek istedim. Bu vesile ile gölgesinde yetistigimiz, sevgi ve saygiyi en çok hak eden çinarlarimizin, emektarlarimizin, büyüklerimizin haftasini kutluyor, saygideger büyüklerimize saglikli, huzurlu, mutlu ve uzun ömürler diliyorum” dedi.

Kaynak: İHA