AK Parti'den Is Dünyasina Ziyaret

AK Parti Karabük Milletvekilleri Cumhur Ünal ve Niyazi Günes ile Il Baskani Av. Ismail Altinöz ve Merkez Ilçe Baskani Özkan Çetinkaya, Müstakil Sanayici ve Is Adamlari Karabük Sube Baskani Cengiz Ünal’i ziyaret etti.

AK Parti'den Is Dünyasina Ziyaret
Karabük MÜSIAD Sube Baskani Cengiz Ünal ve yönetimine hayirli olsun dileklerinde bulunan AK Parti heyeti, karsilikli fikir alis verisinde bulunarak çalismalar hakkinda bilgiler aldi.

Baskan Ünal, ziyaretlerinden dolayi tesekkür ederek, göreve geldikleri günden bu yana yaptiklari çalismalarin yani sira, MÜSIAD’in ülke genelinde baslattigi 25 milyar TL’lik yatirimla 25 bin istihdam kapsaminda yönetim olarak 100 milyon TL üzerinde yatirimla 700 kisi istihdamli proje hakkinda detayli bilgiler verdi.

Birlik beraberlik mesajinin verdigi ziyarette Cengiz Ünal, üyelerinin yasadiklari sikintilarinin yani sira kentin ileriye dönük ticarette ihracatin arttirilmasi ve istihdama yönelik yeni çalismalar hakkinda da bilgilendirdi.

AK Parti Karabük Milletvekilleri Niyazi Günes ve Cumhur Ünal ise ülke ekonomisinin yani sira kentte istihdami arttirma adina yaptiklari çalismalardan dolayi MÜSIAD Baskani Cengiz Ünal ve ekibine tesekkür ederek, her türlü destegi vermeye hazir olduklarini ifade ettiler.
Kaynak: İHA