Otobüste Fenalasan Kadina Yolcular Müdahale Etti, Soför Hastaneye Yetistirdi

Hatay’da otobüs soförü, otobüste rahatsizlanan yolcuyu hastaneye ulastirdi.

Otobüste Fenalasan Kadina Yolcular Müdahale Etti, Soför Hastaneye Yetistirdi
Antakya ilçesinde Serinyol- Antakya güzergâhindaki otobüse binen yasli kadin rahatsizlandi. Ilk önce yanindaki kizi daha sonra otobüs içerisinde bulunan diger yolcular ve otobüs soförü rahatsizlanan kadina müdahale etti.

Bunun üzerine yasli kadinin durumunun iyi olmadigini fark eden otobüs soförü Hasan Mutlu, güzergâhindan çikarak hastalanan kadini hastaneye yetistirdi.

Tedavi altina alinan kadinin durumunun iyi oldugu ögrenildi. Hastalanan yolcuya müdahale ve otobüsle hastaneye götürülme ani, araç içi kameraya yansidi.

Yolcunun iyi olmadigini ve hemen hastaneye götürülmesi gerektigini ifade eden otobüs soförü Hasan Mutlu; “202 servis kooperatifinde çalisiyorum. Üniversiteden gelirken Karaali köprü kavsagi dericiler sitesi civarinda yasli bir kadinin fenalastigini gördüm. Hastalanan kadinin kizi seslendi, fakat kadin ses vermeyince otobüsü saga çekerek kadini kontrol ettim, durumunun iyi olup olmadigini ögrenmek için. Yasli kadin ter içerisinde ve hiçkiriyordu. Ben de bu durum üzerine ey yakinimizda bulunan Hatay Egitim ve Arastirma Devlet hastanesine otobüsü sürdüm yolcularla beraber. Hastaneye gittikten sonra yarim saat sonra hastanin iyi oldugu haberini aldim. Yasli kadini ilk gördügümde hemen su verdim. Diger vatandaslar da kolonya verdi ve masaj yapmaya basladilar. Kendine gelmedigi için güzergahi degistirdim. Hastaneye götürmek zorunda kaldim" dedi.

Kaynak: İHA