Torbacinin Pitbullarina Polis El Koydu

Adana’da polisin torbacilara yönelik yaptigi operasyonda evin etrafini yerlestirilen pitbullara polis el koydu.

Torbacinin Pitbullarina Polis El Koydu
Adana Emniyet Müdürlügü Narkotik Suçlarla Mücadele Sube Müdürlügü’ne bagli ekipler, ‘torbaci’ olarak bilinen sokak saticilarina yönelik olarak 11 Mart’ta gündüz vakti operasyon için dügmeye basti. Daha önceden belirlenen adreslere özel harekatin da destegiyle es zamanli sok baskinlar gerçeklestirildi.

Hedefteki adreslerden biri de Yilmaz K.’nin, merkez ilçe Seyhan’a bagli Mirzaçelebi Mahallesi’ndeki 2 katli müstakil evi oldu. Ekipler önce binanin bulundugu bölgeyi kusatma altina aldi; ardindan da özel harekat eve baskin düzenledi.

Yilmaz K. ile birlikte onun talimatiyla çati katinda asagiya sepet sarkitip, uyusturucu sattigi öne sürülen O.Y. (33) de gözaltina alindi.

Yilmaz K.’nin, oturdugu binanin karsisindaki metruk yapiya hem gözdagi vermek, hem de evine yaklasan yabancilari korkutup uzaklastirmasi için yerlestirdigi 2 ayri pitbull cinsi köpegine de Adana Emniyet Müdürlügü Asayis Sube Müdürlügü’ne bagli Çevre Doga ve Hayvanlari Koruma Büro Amirligi’ne bagli ekiplerce el konuldu. Zanlilar köpeklerin kendilerine ait oldugunu kabul etmedi. Köpekleri sokakta bulduklarini, vatandaslara zarar vermemesi için alip metruk binaya bagladiklarini öne sürdü.
Kaynak: İHA