Eski Basbakan Yardimcisi Akdogan'dan Söylesi Ve Imza Günü

Konya’nin Aksehir Ilçe Belediyesi kültür ve sosyal etkinlikleri kapsaminda konferans, panel, tiyatro ve söylesi programlarini sürdürüyor. Bu kapsamda Aksehir’e gelen Eski Basbakan Yardimcisi ve Ankara Milletvekili Yalçin Akdogan bir söylesi ve imza günü düzenledi.

Eski Basbakan Yardimcisi Akdogan'dan Söylesi Ve Imza Günü
Aksehir Kültür Merkezindeki yogun bir katilimin oldugu etkinlikte açilis konusmasini Aksehir Belediye Baskani Salih Akkaya yapti. Baskan Akkaya; siyasi ve kültürel kimligi ile ön plana çikmis olan Yalçin Akdogan’i Aksehir’de agirlamaktan onur duyduklarini ifade ederek kendisine tesekkür etti.

AK Parti Konya Milletvekili Orhan Erdem’de yaptigi konusmada Yalçin Akdogan’in Cumhurbaskani Erdogan’in belediye baskanligi döneminden bu yana yaninda olan AK Parti’nin örnek isimlerinden biri oldugunu söyledi.

Yalçin Akdogan’in bugüne kadar 20 kitap yazdiginin altini çizen Milletvekili Erdem, kendisinin ilerleyen zamanlarda Cumhurbaskani Erdogan ile ilgili ani kitaplari olacagini da düsündügünü söyledi.



Yogun katilimin oldugu söyleside yeni yayina giren Nebevi Liderlik ve Hazreti Muhammed isimli kitabi hakkinda bilgiler veren Yalçin Akdogan, Peygamberimizin hayatindan örnekler verip O’nun hayatini her alanda örnek almamiz gerektigini belirterek, “Peygamberimiz kendi döneminin yani sira kendisinden sonra ki tüm insanlar içinde etki sahibidir. Peygamberimiz liderligi ile bütün zamanlara yönelik bir nebevi liderlik sahibidir” diye konustu.

Söylesinin sonunda katilimcilardan gelen sorulari da yanitlayan Yalçin Akdogan, daha sonra kültür merkezi fuaye salonunda katilimcilara ‘Nebevi Liderlik ve Hazreti Muhammed’ isimli kitabini imzaladi. Akdogan’a kitap imzalatmak isteyen vatandaslar uzun kuyruklar olusturdu.

Aksehir Kültür Merkezindeki etkinlige Eski Basbakan Yardimcisi ve Ankara Milletvekili Yalçin Akdogan, AK Parti Konya Milletvekili Orhan Erdem, Aksehir Belediye Baskani Salih Akkaya, AK Parti Aksehir Ilçe Baskani Abdurrahman Çardakoglu, MHP Aksehir Ilçe Baskani Salih Akça, bazi kamu kurum müdürleri, AK Parti Aksehir Kadin Kollari Baskani Ayse Gülcü ile yönetim kurulu üyeleri, AK Parti Aksehir Gençlik Kollari üyeleri ve çok sayida vatandas katildi.

Kaynak: İHA