Zonguldak AK Parti Il Sekreteri Görevden Alindi

Zonguldak’ta, AK Parti Il Baskanligi Il Sekreteri Muammer Avci, görevinden alindi. Kamuoyuna açiklama yapan Avci, "Devletimizin imkanlarini, sehrimize getirmek noktasinda halkimiza hizmetkar olmaya devam edecegiz" dedi.

Zonguldak AK Parti Il Sekreteri Görevden Alindi
Ayni zamanda Kilimli Koordinatörlügü de yapan Avci’nin yerine Il Sekreteri olarak Hicran Kuru’nun, Kilimli Koordinatörü olarak Ugur Karaaslan’in atandigi açiklandi.

AK Parti Il Baskanligi haftalik olagan yönetim kurulu toplantisinin Il Baskani Zeki Tosun baskanliginda gerçeklestirildigini açiklayarak sosyal medya hesabindan Muammer Avci’nin görevinden alindigini açikladi.

Yapilan paylasimda söyle denildi:

"Haftalik Olagan Yönetim Kurulu Toplantimizi Il Baskanimiz Sayin Zeki Tosun Baskanliginda gerçeklestirdik. 5 Subat Cumartesi günü Genel Baskan Vekilimiz Sayin Binali Yildirim’in katilimiyla ’Zonguldak Kilimli Sahil Yolu ve Toplu Açilis Töreni’ni gerçeklestirdik. Yarim asirlik tarihi projenin hayata geçmesi ile Zonguldak Kilimli arasi 5 dakikaya düstü. Sehrimiz baglanti yollari konusunda büyük degisim ile artik trafigi daha rahat olacak, yasam kalitesini en üst seviyeye çikartmak için tüm çabamizla AK Parti ailesi olarak çalismaya devam ediyoruz. Il Sekreter Birim Baskanligi ve Kilimli Koordinatörlügü görevini yürüten Muammer Avci’nin yerine, Il Sekreteri olarak Hicran Kuru, Kilimli Koordinatörü olarak Ugur Karaaslan atanmistir. Kendilerine görevlerinde basarilar dileriz. Toplantimizda aldigimiz kararlarin hayirlara vesile olmasini diliyoruz."

Yasananlarin ardindan çogu kisinin kendisini aradigini ifade eden Muammer Avci sosyal medya hesabindan su ifadelere yer verdi:

"Çok kiymetli kardeslerim, dün geceden bu yana sahsimi arayip, AK Partimizde gerçeklesen görev degisimi hakkinda görüsümü merak eden kardeslerime, samimi olarak düsüncem sudur; siyasettir bu, zaman zaman parti içinde görev degisimlerinin olmasi normal sayilir, bu gibi durumlari daha önce de yasadim, biz motivasyonumuzu davamiza olan bagliligimizdan ve liderimiz, Genel Baskanimiz Cumhurbaskanimizin varligindan aliyoruz. Devletimizin imkanlarini, sehrimize getirmek noktasinda halkimiza hizmetkar olmaya devam edecegiz. Saygilarimla."
Kaynak: İHA