Edremit'te Terziler Ve Tuhafiyeciler Odasi'nda Yüksel Kaplan Güven Tazeledi.

Balikesir’in Edremit ilçesinde Terziler ve Tuhafiyeciler Odasi genel kurulunda, efsane baskan Ali Madanoglu’nun vefati sonrasi göreve gelen Yüksel Kaplan, güven tazeleyerek baskan seçildi.

Edremit'te Terziler Ve Tuhafiyeciler Odasi'nda Yüksel Kaplan Güven Tazeledi.
Sükrü Tunar Kültür Merkezi Salonu’nda yapilan genel kurulda baskan Yüksel Kaplan’in yani sira, Fikret Semerci aday oldu.

Divan Kuruluna Balikesir Esnaf ve Sanatkarlari Odalari Birligi (BESOB) Baskani Fehmi Erdem’in baskanliginda Alaattin Akçesme, Mustafa Aydogan, Rasim Iz ve Hanife Sentürk getirildi.

Seçimlerde kayitli 624 üyeden 483 üye oy kullanildi. Adaylardan baskan Yüksel Kaplan’a 296, Fikret Demirci’ye ise 184 oy çikarken 3 oy geçersiz sayildi.

Yüksel Kaplan baskanligindaki yönetim kurulu su isimlerden olustu: “Cihan Akkas, Abdullah Cengiz, Sebahattin Çakan, Muhammed Budak, Fadime Öz, Mustafa Dayioglu. Denetleme Kurulu: Hüsamettin Uzun, Oguz Atici ve Ali Çetin” Seçimi geride biraktiklarini açiklayan Kaplan, “ Bize destek veren vermeyen yol arkadaslarimizla odamizin çitasini daha yukariya çikarmak için el ele çalisacagiz.” dedi.

Kaynak: İHA