Battalgazi Belediyesi'nden Ödüllü Bilgi Yarismasi

Malatya’nin Battalgazi Belediyesi tarafindan gençler arasinda bilgi paylasimini yayginlastirmak, gençlere yarisma kültürünü kazandirmak amaciyla ödüllü bilgi yarismasi düzenliyor. 14-18 yas arasindaki gençlerin katilim saglayacagi 3 bin TL ödüllü bilgi yarismasi rekabet dolu anlara ev sahipligi yapacak.

Battalgazi Belediyesi'nden Ödüllü Bilgi Yarismasi
Battalgazi Belediye Baskani Osman Güder’in talimatiyla Kültür ve Sosyal Isler Müdürlügü tarafindan gençler arasinda bilgi paylasimini yayginlastirmak, gençlere yarisma kültürünü kazandirmak, gençlerin birlikte hareket etme, zamani verimli kullanma ve karar verme becerilerini sinamalarina yardimci olmak amaciyla ödüllü bilgi yarismasinin startini verdi. 14-18 yas arasindaki gençlerin katilim saglayabilecegi ve 3 kisiden olusacak gruplarin yarisacagi yarismada birinciye 3 bin TL, ikinciye 2 bin 250 TL ve üçüncüye bin 500 TL para ödülü verilecek. Battalgazi Belediyesi Konferans Salonunda düzenlenecek olan bu özel yarismada basvurular, Battalgazi Belediyesi Kültür ve Sosyal Isler Müdürlügü’ne sahsen veya 0552 956 95 93 numarali iletisim numarasini arayarak yapilacak. 22 Subat’ta baslayan basvurular, 31 Mart’ta ise son bulacak. Genel Kültür, Tarih, Edebiyat, Cografya, Matematik, Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi, Güncel konular ve Spor alanlarinda sorularin sorulacagi bilgi yarismasi, rekabet dolu anlara ev sahipligi yapacak.

“Gelecegimizin teminati gençlerimizi davet ediyorum”

Yarismanin içerigi ve hangi amaçla yapildigina dair bilgiler veren Battalgazi Belediye Baskani Osman Güder, “Toplumun ulusal degerlerini ön planda tutarak milli duygulari güçlendirmek, gençlere yarisma kültürünü kazandirmak ve karar verme becerilerini sinamalarina yardimci adina bu yarismayi tertip ediyoruz. Ödüllü Bilgi Yarismamiza basvurularimiz basladi.

14-18 yas arasi gençlerimize hitap eden yarismamiza tüm gençlerimizi davet ediyor, simdiden basarilar diliyorum. Yarismada 3 kisiden olusacak gruplar, kendi aralarinda birer takim kaptani belirleyecekler. Birçok medeniyete ev sahipligi yapmis ilçemizin tarihi ve kültürel yönüyle bolca bilgi birikimi sunan bir yapisi var. Ilçemizin kültürel, sosyal ve tarihi yapisini içerisinde barindiran ve birçok alanda özenle hazirlanan sorulari cevaplandiran gençlerimiz, sorulari çözerken hem eglenecek hem de ögrenecekler. Bilgisine güvenen gelecegimizin teminati tüm gençlerimizi bu anlamli yarismamiza bekliyoruz” dedi.

Kaynak: İHA