Aydin Vergi Dairesi Baskani Sahin, Aydin Ticaret Borsasi Yönetimi Ile Görüstü

Aydin Vergi Dairesi Baskani Serdar Sahin ve beraberindeki heyet, Vergi Haftasi etkinlikleri kapsaminda Aydin Ticaret Borsasi’na ziyarette bulundu.

Aydin Vergi Dairesi Baskani Sahin, Aydin Ticaret Borsasi Yönetimi Ile Görüstü
Aydin Vergi Dairesi Baskani Serdar Sahin’i ve beraberindeki heyeti, Aydin Ticaret Borsasi Meclis Baskan Yardimcilari Riza Uyar ve Ahmet Senel, Yönetim Kurulu Baskani Fevzi Çondur, Yönetim Kurulu Baskan Yardimcisi Cengiz Ülgen, Yönetim Kurulu Üyesi Abdülkadir Yildiz, Meclis Üyeleri Adem Türkmen, Cihan Can ve Mustafa Akdam ile Genel Sekreter Neslihan Duymaz karsiladi.

Gerçeklesen ziyarette Aydin Vergi Dairesi Baskani Serdar Sahin, bu yil 33’üncüsü kutlanan Vergi Haftasi Etkinlikleri kapsaminda Aydin Ticaret Borsasi heyetine bilgilendirmede bulundu. Sahin, Vergi Haftasi kutlamalari ile verginin öneminin tüm topluma benimsetildigini ve bununla birlikte vergi ödeme aliskanliginin kamuoyuna kazandirilmasini amaçladiklarini ifade ederek günümüz teknolojileriyle mükelleflere birçok kolayliginda saglandigini ifade etti.

Aydin Ticaret Borsasi Yönetim Kurulu Baskani Fevzi Çondur, kamu gelirlerinin büyük bir bölümünü olusturan vergilerin, kamuoyuna sunulan hizmet giderlerinin karsilanmasinda devletimizin en önemli gelir kaynagi oldugunu, ülkemiz ekonomisinin kalkinmasinda önemli katki sagladigini ifade ederek Vergi Haftasi Etkinlikleri kapsaminda Aydin Ticaret Borsasi’na gerçeklestirilen ziyaretten dolayi Aydin Vergi Dairesi Baskani Serdar Sahin’e ve beraberindeki heyete tesekkürlerini iletti.
Kaynak: İHA