(Özel) Istanbul'da Silahli Kavga Kamerada Açiklamasi Eglence Mekaninin Önünde Havaya Ates Açti

Akaretler’de eglence mekaninda iki grup arasinda çikan kavga disariya tasinca ortalik karisti. Kavgaya karisan sahislardan biri silahini çekerek defalarca havaya ates etti. Korku dolu anlar kameralara yansirken, silahli sahis Besiktas Asayis Büro Amirligi ekipleri tarafindan yakalandi.

(Özel) Istanbul'da Silahli Kavga Kamerada Açiklamasi Eglence Mekaninin Önünde Havaya Ates Açti
Besiktas Akaretler’de geçtigimiz ay saat 03.00 siralarinda meydana gelen olayda Eda Alara A., arkadasi Hamit Burak B. ile birlikte eglence mekanina gitti. Iki arkadas masada oturdugu esnada yan kasada oturan Ayça Y., Emirhan Ç., Edanur O. ve Burak O. ile aralarinda tartisma çikti. Kisa sürede büyüyerek kavgaya dönüsen tartisma, mekanin disina tasti. Mekan çalisanlari taraflari yatistirmak için uzun süre ugrassa da basarili olamadi.

Motosikletle geri gelip havaya ates açti

Kavganin ardindan Burak O. mekandan ayrilarak bir süre sonra ise motosikletle olay yerine geri geldi. Sahis yaninda getirdigi tabancayi eline alarak Hamit Burak B. ve Eda Alara A.’ya tehditler savurdu. Bu sirada arkadaslari Burak O.’yu sakinlestirmek için uzun süre ugrasti. Sinirlerini hakim olamayan Burak O. elindeki tabanca ile havaya birkaç el ates etti. Bir süre sonra Burak O. ve yakinlari olay yerinden kaçarak uzaklasti.

Besiktas polisi saldirgani yakaladi

Olayin ardindan ihbari üzerine olay yerine gelen Besiktas Ilçe Emniyet Müdürlügü Asayis Büro Amirligi ekipleri, çalisma baslatti. Görgü sahitlerinin ifadesine basvurarak güvenlik kamera görüntülerini incelemeye alan polis, sahsin Burak O. oldugunu tespit etti. Devam eden çalismalarda sahis Besiktas polisi tarafindan kiskivrak yakalandi. Emniyette ifadesi alinarak adli islemleri yapilan sahis, savcilik talimatiyla serbest birakildi.

Mekan önündeki silahli kavga kamerada

Besiktas’ta yasanan olayda sehir eskiyasinin elindeki tabanca ile havaya ates ettigi anlar güvenlik kamerasina saniye saniye yansidi. Görüntülerde, taraflarin kavga ettigi sirada sahsin motosikletle gelip kavga edenlere saldirmaya çalistigi, bu sirada da onu sakinlestirmeye çalisildigi ve sahsin havaya ates ettigi anlar görülüyor.
Kaynak: İHA