Güvercintepe Mahallesi Yeni Egitim Yatirimlariyla Güçleniyor

Basaksehir Belediyesi, ilçeye modern bir egitim kurumu daha kazandiriyor. Güvercintepe Mahallesi’nde insa edilen ve çalismalarin son asamaya geldigi ilkokulda incelemelerde bulunan Basaksehir Belediye Baskani Yasin Kartoglu, egitim yatirimlarina ara vermeyeceklerini ve Basaksehir’e tam donanimli okullar kazandiracaklarini söyledi.

Güvercintepe Mahallesi Yeni Egitim Yatirimlariyla Güçleniyor
Basaksehir Belediyesi, egitim alaninda da projeler hayata geçirmeye devam ediyor. Ilçe genelindeki egitim yatirimlariyla gençlerin egitimine katki sagliyor. Güvercintepe Mahallesi’nde insa edilen ilkokuldaki çalismalar hakkinda yetkililerden bilgi alan Basaksehir Belediye Baskani Yasin Kartoglu, yeni egitim yuvasinin kisa süre içerisinde tamamlanacagi müjdesini verdi.

Ilçeye modern ilkokul

Yeni ilkokulla birlikte Güvercintepe Mahallesi’nin bir egitim yuvasina daha kavusacagini belirten Baskan Kartoglu, “Okulumuzu tam donanimli bir sekilde çocuklarimizin egitimi için hazirliyoruz. 4 bin 500 metrekare alan üzerine insa edilen okulumuz, 24 derslikten olusuyor. Okulumuzda ayrica, çocuklarimizin egitim seviyesini artiracak, bilgi birikimini güçlendirecek ve uygulamali egitim görmelerini saglayacak fen laboratuvarimiz, bilgisayar sinifimiz, müzik sinifimiz ve kütüphanemiz de yer alacak. Bunlarin yani sira 2 derslikten olusan anaokulumuzda da çalismalar devam ediyor” dedi.

“Çocuklarimiza ve gençlerimize güveniyoruz”

Basaksehirli çocuk ve gençler için yeni egitim yuvalari insa etmeye devam edeceklerinin altini çizen Baskan Kartoglu, “Onlar bizim gelecegimiz. Uzaya gidecek, IHA yapacak, uzay araci tasarlayacak olan yine onlar. Her zaman çocuklarimizin yanindayiz. Onlara güveniyor ve basarili olacaklarina inaniyorum” diye konustu.

Kaynak: İHA