Atasehir E-5'Te Freni Tutmayan Midibüs Ortaligi Savas Alani Çevirdi Açiklamasi 3 Yarali

Atasehir E-5 karayolunda seyir halindeyken önündeki bir otomobile çarpan içi yolcu dolu midibüs kontrolden çikarak bariyerlere çarpti. Çarpmanin etkisiyle midibüs yolda yan yatarken savrulan otomobil de bariyerlere çarpti. Arkadan gelen baska bir otomobilin sürücüsü de kazaya karisan araçlara çarpmamaya çalisirken direksiyon hakimiyetini kaybederek yol kenarindaki alana uçtu. Kazada 3 kisi yaralandi. Kazaya karisan araçlar ve kaza alani havadan görüntülendi

Atasehir E-5'Te Freni Tutmayan Midibüs Ortaligi Savas Alani Çevirdi Açiklamasi 3 Yarali
Kaza, saat 08.45 siralarinda E-5 karayolu Göztepe mevkii Kadiköy istikametinde meydana geldi. Iddiaya göre, içerisinde yolcularin bulundugu midibüs freninin bosalmasiyla kontrolden çikarak önünde seyreden Ford marka otomobile çarpti. Kontrolden çikan midibüs bariyerlere çarpip devrilerek yolda yan yatti. Çarpmanin etkisiyle savrulan otomobil de bariyerlere çarpti. Arkadan gelen baska bir otomobil sürücüsü de kazaya karisan araçlara çarpmaktan kaçinirken direksiyon hakimiyetini kaybedip yol kenarindaki alana uçtu. Kazada 3 kisi yaralandi. Yaralilar ambulans ile hastaneye kaldirildi.

Kazazedelerden Ertan Atabek, “Yolcu dolu midibüsün freni tutmadi. Öndeki otomobile vurup bariyerlere çarpip devrildi. Kazada 3 kisi hafif yaralandi. Bir anda oldu kaza anlayamadik” diye konustu.

Kazaya karisan araçlar ve kaza alani dron ile havadan görüntülendi.
Kaynak: İHA