Ödüllü E-Spor Turnuvasinda Basvurular Uzatildi

Malatya’nin Battalgazi Belediyesi tarafindan düzenlenecek olan ve kisa sürede Türkiye genelinde en popüler oyunlarindan Valorant ve League of Legends oyunlarinin yer alacagi “Liseler Arasi Online E-spor Turnuvasi”na yogun basvuru nedeniyle katilim tarihinde degisiklige gidilerek, son basvuru tarihi 18 Aralik’a uzatildi.

Ödüllü E-Spor Turnuvasinda Basvurular Uzatildi
Battalgazi Belediyesi, tüm dünyada milyonlarca gencin büyük ilgi gösterdigi E-spor dünyasi heyecanini Battalgazi’ye tasiyor. Tüm dünyayi kasip kavuran elektronik sporlara (e-spor) yönelik özel bir etkinlige imza atacak olan Battalgazi Belediyesi, kisa sürede ülke genelinde en popüler oyunlarindan olan Valorant ve League of Legends oyunlarinin yer alacagi “Liseler Arasi Online E-spor Turnuvasi”nin startini 28 Kasim’da verdi. Battalgazi Belediyesi tarafindan Malatya Gençlik Spor Il Müdürlügü, Malatya Il Milli Egitim Müdürlügü ve Türkiye E-spor Federasyonu’nun isbirligiyle düzenlenecek olan Liseler Arasi Online E-spor Turnuvasi’na yogun basvuru olmasi nedeniyle katilim tarihinde bir degisiklige gidildi. Valorant ve League of Legends iki oyunun yer alacagi turnuvanin son basvuru tarihi 18 Aralik’a uzatildi. Son basvuru tarihinin uzatilmasi nedeniyle 19 Aralik’ta starti verilmesi hedeflenen bu özel turnuvanin baslama tarihi ise 25 Aralik’ta yapilacak.

Malatya’da tüm lise ögrencilerinin katilim ücretsiz olarak saglayabilecegi bu özel turnuvaya katilmak isteyen E-Sporseverler, www.esportsleagueturkey.com web sitesinden ücretsiz olarak basvurularini gerçeklestirebilecekler. Turnuvada dereceye giren sporculara Valorant oyununda 100.000 VP ve League of Legends oyununda ise 100.000 RP ödül hediye verilecektir. Heyecan ve rekabet dolu bir atmosferde gerçeklestirilecek olan Liseler Arasi Online E-spor Turnuvasi, Youtube ve Twitch kanallarindan da canli olarak yayinlanacak.
Kaynak: İHA