Baskan Dündar, Taziyeleri Kabul Etti

Osmangazi Belediye Baskani Mustafa Dündar, vefat eden babasi Haci Hüseyin Dündar’i Yunanistan’in Gümülcine Dündarli Köyü’nde son yolculuguna ugurladiktan sonra Bursa’da taziyeleri kabul etti.

Baskan Dündar, Taziyeleri Kabul Etti
82 yasinda vefat eden babasi Haci Hüseyin Dündar’i defnettikten sonra Bursa’ya dönen Baskan Dündar’i Bursa protokolü ve yüzlerce vatandas ziyaret ederek acisini paylasti. Makaminda ve Degirmenpark Sosyal Tesisleri’nde konuklarini agirlayan Baskan Dündar, taziyeleri kabul etti. Baskan Dündar’i makaminda ziyaret eden Bursa Valisi Yakup Canbolat, Osmangazi Kaymakami Ali Partal ve Bursa Cumhuriyet Bassavcisi Ramazan Solmaz bassagligi dileyerek, taziyelerini iletti.

Degirmenpark Sosyal Tesisleri’nde gerçeklesen taziye kabulünde ise Baskan Dündar’i basta belediye personeli olmak üzere, ilçe belediye baskanlari, meclis üyeleri, siyasi parti temsilcileri, bürokratlar, kamu kurumlarinin yöneticileri, sivil toplum kuruluslari, siyaset, bürokrasi, sendika ve meslek odalarindan temsilciler, dernek baskanlari, oda baskanlari, muhtarlar ve vatandaslar yalniz birakmayarak bassagligi dileginde bulundu.
Kaynak: İHA