Ankara'da 100'E Yakin Firma Güzellik Fuarinda Baskentlilerle Bulustu

Ankara’da kadin kuaförleri, berberler, estetik ve kozmetik alaninda hizmet veren 100’e yakin firma, Ankara, Kuaför, Berber, Estetik, Kozmetik, Güzellik Fuari’nda baskentlilerle bulustu.

Ankara'da 100'E Yakin Firma Güzellik Fuarinda Baskentlilerle Bulustu
Türkiye Berberler, Kuaförler ve Güzellik Salonu Isletmecileri Federasyonu tarafindan Ankara Ticaret Odasi’nin (ATO) destegiyle Congresium Kongre ve Sergi Merkezi’nde güzellik fuari düzenlendi.

Ankara’da bir ilke sahne olan fuarda kadin kuaförleri, berberler, estetik ve kozmetik alaninda hizmet veren 100’e yakin firma yer aldi. Birçok bürokratin da katildigi fuara vatandaslar yogun ilgi gösterdi.

“Insanin güzelligi sadece fiziksel güzellik degil, ruh güzelligi”

Fuar katilimcisi Demet Özgüder, bu tür etkinlikleri kaçirmadigini belirterek, “Her kadinin ilgilendigi ortak nokta. Biz de elimizden gelen bakimi kendimiz için yapiyoruz. Tirnakla ilgileniyorum, kendim de evde yapmaya çalisiyorum” ifadelerini kullandi.

Salonuna ürünler almaya geldigini dile getiren Bircan Sahin, fuarda her çesit ürünün bulundugunu ifade ederek, “Kalici ojelerle ilgili sticker, jel gibi ürünler aldim. Fuar güzel ve hareketli” ifadelerine yer verdi.

Güzellik fuari 11 Aralik’a kadar ziyaretçilerini agirlamaya devam edecek.
Kaynak: İHA