Yerli Mali Haftasinda Paylasmanin Önemine Dikkat Çekildi

Sakarya Büyüksehir SGM’de Yerli Mali haftasi coskulu bir sekilde kutlandi. Özel gereksinimli bireyler ve aileleri yapmis olduklari yiyecekleri sinif arkadaslari ve SGM binasinda dagitarak paylasmanin önemine vurgu yaptilar.

Yerli Mali Haftasinda Paylasmanin Önemine Dikkat Çekildi
Sakarya Büyüksehir Belediyesi bünyesinde faaliyetlerini sürdüren Sosyal Gelisim Merkezleri’nde (SGM) egitimler, ögretici oyunlar ve her yastan kisiye hitap eden faaliyetler ile devam ediyor. Bu çerçevede Engelli Hizmetleri bünyesinde egitim alan özel gereksinimli bireyler, her yil 12-18 Aralik tarihleri arasinda kutlanan ‘Yerli Mali’ haftasi için birbirinden güzel lezzetleri aileleriyle birlikte yaparak sinif arkadaslarina getirdiler. Ayrica özel gereksinimli bireyler, SGM binasinda paketlemis olduklari misirlari da merkez görevlilerine ikram etti.

Sosyal Hizmetler Dairesi Baskanligi tarafindan yapilan açiklamada, “Özel gereksinimli bireylerimizin kurumumuzda yaptigi birçok faaliyet var. Onlarin bu kadar özenle çalismasina bir nebze de olsa katki sagliyor olmak bizlerin en büyük mutlulugu. Yerli Mali haftasi da bunun en büyük örneklerinden bir tanesi. Ögrencilerimiz, aileleri ile birlikte paylasmanin verdigi mutlulugu tüm SGM binasina yansittilar. Tekrardan tüm ögrencilerimizi kutluyoruz” denildi.
Kaynak: İHA