Oyuncak Tabancayla Kuyumcuya Giren Süpheli Kamerada

Gaziosmanpasa’daki bir kuyumcu dükkanina kamufle olarak giren süpheli, cebinden çikardigi oyuncak tabancayla yagma tesebbüsünde bulundu. Bir sey çalamadan dükkandan kaçan süpheli polis ekipleri tarafindan tespit edilerek tutuklandi. Yasanan o anlar ise saniye saniye güvenlik kamerasina yansidi.

Oyuncak Tabancayla Kuyumcuya Giren Süpheli Kamerada
Olay, 13 Aralik Sali günü saat 18.00 siralarinda Gaziosmanpasa Hürriyet Mahallesi’nde meydana geldi. Bir kuyumcuya kamufle olarak giren süpheli, cebinden çikardigi silah ile yagma tesebbüsünde bulundu. Süpheli ardindan kuyumcu dükkanindan hiçbir sey almayarak olay yerinden hizla uzaklasti. Kuyumcunun ihbari üzerine polis ekipleri olayla ilgili inceleme baslatti. Ekipler incelemeler çerçevesinde hem kuyumcuda bulunan güvenlik kamerasini hem de süpheli sahsin kaçtigi istikamette bulunan 65 güvenlik kamerasini izledi. Daha sonra sahsin bir minibüse bindigi ve bu sirada yüzündeki cerrahi maskeyi ve kapüsonunu çikardigi görüldü.

Eskal bilgilerinden kimligi tespit edilen M.A. isimli sahis, Esenler’de polis ekipleri tarafindan yakalandi. Karakolda yapilan sorgulamalar neticesinde sahis, yagma girisiminde bulundugunu itiraf etti. Silahin ise oyuncak tabanca oldugu ve çöp konteynerine attigi anlasildi. Süpheli M.A. sevk edildigi adli makamlar tarafindan tutuklanarak cezaevine gönderildi.
Kaynak: İHA