Derince'de Hak Sahipleri Tapularina Kavusuyor

KOCAELI – Kocaeli’nin Derince ilçesinde yapimini tamamlanan kentsel dönüsüm projesi ile ilçede yeni bir yasam baslarken düzenlenecek törenle 47 hak sahibi tapularina kavusacak.

Derince'de Hak Sahipleri Tapularina Kavusuyor
Derince ilçesi Yenikent Mahallesi sinirlari içerisinde yer alan Araptepe mevkiinde gerçeklesen kentsel dönüsüm çalismalari tamamlandi. Derince Belediye Baskani Zeki Aygün’ün öncülügünde gerçeklesen kentsel dönüsüm süreci ile Yenikent Mahallesi Araptepe mevkiinde 428 daire ve 7 isyerinden olusan yeni bir yasam alani insa edildi. Yaklasik 30 bin metrekare büyüklügündeki alana insa edilen, 10 bin metrekaresi yesil alana ayrilan projede tamamlanan konutlarda vatandaslar oturmaya basladi.

Kentsel dönüsüm sürecinin tamamlanmasiyla birlikte Araptepe projesindeki hak sahiplerine ise düzenlenecek törenle tapulari takdim edilecek. 47 hak sahibinin tapularina kavusacagi tören 20 Aralik Sali günü Yenikent Kültür Merkezi’nde gerçeklesecek. Derince Belediye Baskani Zeki Aygün hak sahiplerine tapularinin verilecegini müjdeleyerek, “Kentsel dönüsüm projemizle bölgemize depreme dayanikli, kapali otoparki bulunan, yesil alanlara sahip, modern binalarin yer aldigi yeni bir yasam merkezi insa ettik. Hak sahiplerimize ve Derince’mize hayirli olsun” dedi.

Kaynak: İHA