Yerli Mali Haftasi Kutlama Etkinligi Düzenlendi

Tutum, Yatirim ve Türk Mallari Haftasi çerçevesinde Zeynep Mustafa Han Ilkokulu ve Erzincan Gençlik Merkezi tarafindan Yerli Mali Haftasi kutlama etkinligi düzenlendi.

Yerli Mali Haftasi Kutlama Etkinligi Düzenlendi
Her yil 12 - 18 Aralik tarihlerinde "Tutum, Yatirim ve Türk Mallari Haftasi", kutlanmaya devam ediyor. Zeynep Mustafa Han Ilkokulu ve Erzincan Gençlik Merkezi tarafindan kutlama etkinligi düzenlendi.

Etkinlige, Erzincan Gençlik Merkezi Liderleri, veliler ve ögrenciler katildi.

Her yil Aralik ayinin 2. haftasi kutlanan ve yerli mali tüketiminin öneminin farkina varilmasi için düzenlenen Yerli Mali Haftasinda ögrencilere ikramlarda bulunuldu. Erzincan Gençlik Merkezi Liderleri ve gönüllü gençleri tarafindan hazirlanan oyunlar ve palyaço gösterileri ise etkinlige nese katti.

Düzenlenen etkinlikte doyasiya eglenen ögrenciler Erzincan Gençlik Merkezi Liderleri ve gönüllü gençlerine tesekkür ederken Erzincan Gençlik Merkezi Müdürü Ertugrul Köroglu yaptigi konusmada "Kurtulus Savasimizin yokluk günlerinde Mustafa Kemal Atatürk ve arkadaslari, ülkemizin kendi kendine yetecek hale gelebilmesi için yerli ürünlerin kullanilmasini tesvik etmis, 12 Aralik 1946 yilindan bu yana da okullarimizda Yerli Mali Haftasi olarak kutlanmaya baslanmistir. Bizlerde Erzincan Gençlik Merkezi olarak bugün ögrencilerimiz ve gönüllü gençlerimizle birlikte Yerli Mali Söleni gerçeklestirdik." dedi.

Kaynak: İHA