Yeni Yil Aksaminin Lezzeti Açiklamasi Kestaneli, Bademli Yilbasi Hindisi

Sahan Grup Yönetim Kurulu Baskani Tahir Tekin Öztan, yeni yil aksaminin vazgeçilmez lezzetinin hindi olacagini belirterek, Sahan farki ve kalitesi ile bu yil sofralarda fark olusturacaklarini belirtti.

Yeni Yil Aksaminin Lezzeti Açiklamasi Kestaneli, Bademli Yilbasi Hindisi
Sahan Grup Yönetim Kurulu Baskani Tahir Tekin Öztan, yeni yil aksaminda sofralarin özenle kurulacagini, insanlarin sevdikleri ve aileleriyle keyifli bir yilbasi aksami geçirmek için heyecanli bir hazirlik sürecinin olacagini belirterek, yilbasi aksami sofralarin en lezzetli detayinin her yil oldugu gibi Sahan farki ve lezzeti ile hazirlanan yilbasi hindisi olacagini söyledi.

Öztan, “Biz Sahan olarak bademli, kestaneli iç pilavi ile nar gibi kizaran hindileri hazirlarken kendimizi bir anlamda yeni yil sofralarini özenle hazirlayan ve bu keyifli aksami sevdikleri ile daha da güzel ve paylasilabilir hale getiren ev sahipleri gibi düsünüyor, kendimizi onlarin yerine koyuyoruz. Bir anlamda empati kuruyoruz. Her detayi her ince ayrintisi ve lezzetine kadar misafirlerimize en iyisini sunmak için çaba gösteriyoruz” dedi.

Hindi pisirmenin çok ince ve detayli teknikleri oldugunu belirten Tahir Tekin Öztan, seçtikleri hindilerden hazirladiklari iç pilava kadar her konuda her detaya dikkat ettiklerini ve yillardir ayni lezzet ve kalite üzerinden ilerlediklerini belirtti.

Yilbasi hindisinin üzerindeki sosu ve pisirme derecesinin yani sira hazirlanan kestaneli, bademli iç pilavinin pisirme tekniklerinin ve baharatlarinin oldukça önemli oldugunu belirten Öztan, yeni yil aksaminda yine sofralarin en lezzetli detayinin her yil oldugu gibi geleneksel Sahan yilbasi hindisi olacagini belirterek sözlerini noktaladi.
Kaynak: İHA