Polisin Dagittigi Montu Kirlenmesin Diye Giymeyen Minik Ögrenci Duygulandirdi

Adana’da polis, bir okulda mevsimlik tarim isçileri ile dezavantajli ailelerin çocuklarina mont ve ayakkabi dagitti. Mont alan 5 yasindaki kiz çocugunun kirlenmesin diye montu giymemesi herkesi duygulandirdi.

Polisin Dagittigi Montu Kirlenmesin Diye Giymeyen Minik Ögrenci Duygulandirdi
Il Emniyet Müdürlügü Toplum Destekli Polislik Sube Müdürlügü ekipleri, mevsimlik tarim isçileri ile dezavantajli ailelerin çocuklarina mont ve ayakkabi vermek için harekete geçti. Saha çalismasi yapan ekipler, Seyhan ilçesindeki Mürseloglu Ilkokulu’nda ögrenim gören 45 çocugu tespit etti. Polis Esleri Dernegi Adana Subesi tarafindan temin edilen mont, ayakkabi ve çoraplar polis tarafindan okula götürüldü. Ögrenciler, ögretmenleriyle birlikte polisleri kapida çiçeklerle karsiladi. Il Emniyet Müdürü Dogan Inci’nin esi Nahide Inci ile birlikte polis ekipleri, tek tek siniflari gezerek çocuklara kiyafetleri hediye etti. Polisin hediye ettigi montu alan 5 yasindaki Hasibe Mengen, diger çocuklar gibi montunu giymedi. Minik Hasibe’nin, montu kirlenmesin diye giymedigini söylemesi herkesi duygulandirdi.

Polislerin mont ve ayakkabi vermesinden çok mutlu oldugunu ifade eden Hasibe, “Montumu kirlenmesin diye giymedim. Eve götürecegim. Polis agabey ve ablalarimi çok seviyorum” dedi.

Bu sözlerle duygulanan Nahide Inci, mont ve ayakkabiyi Hasibe’ye giydirip, “Kirlenirse, yenisini aliriz” ifadelerini kullandi.

Çocuklari sevindirmek için böyle bir çalisma yaptiklarini belirten Nahide Inci, “Ben de bir anneyim. Bu çocuklar, hepimizin çocuklari. Bu sekilde birbirimize destek olursak, her türlü sorunun üstesinden gelebiliriz. Bundan sonra daha çok çocuga ulasmak için çalisacagiz” diye konustu.

Ayrica siniflari gezen ‘Kanka polis’ ile oyunlar oynayan çocuklar ile okul müdürü Murat Çogum, emniyet teskilatina desteklerinden dolayi tesekkür etti.
Kaynak: İHA