CKM'de Budayicioglu Söylesisi Açiklamasi Kirmizi Pelerin

Caddebostan Kültür Merkezi’nin bu haftaki söylesi ve imza günü programinin konugu Dr. Gülseren Budayicioglu olacak. Psikiyatr, yazar ve sunucu Budayicioglu 17 Aralik Cumartesi saat 14.00’te “Kirmizi Pelerin” adli söyleside okurlariyla bir araya gelecek.

CKM'de Budayicioglu Söylesisi Açiklamasi Kirmizi Pelerin
Kadiköy Belediyesi Caddebostan Kültür Merkezi (CKM) usta yazarlari okurlariyla bulusturmaya devam ediyor. CKM’nin aralik programinin bu haftaki konugu psikiyatr, yazar ve sunucu Dr. Gülseren Budayicioglu olacak. Pek çok konuda eserler vermis Budayicioglu, son yillarda çikardigi kitaplarla televizyonda Istanbullu Gelin, Dogdugun Ev Kaderindir, Kirmizi Oda, Masumlar Apartmani, Camdaki Kiz, Yali Çapkini, Çöp Adam, Terzi, Kral Kaybederse ve Kardes dizilerine ilham kaynagi oldu. Yazar Dogan Kitap’tan çikmis Kirmizi Pelerin adli kitabi üzerinden 17 Aralik Cumartesi günü saat 14.00’te CKM’de yapacagi söyleside okurlariyla bulusacak. Söylesinin ardindan Budayicioglu çocuklukta yasanan bir tacizin, bu tacizin koyu gölgesinde geçen yillarin, yalnizligin, kimsesizligin ve her sey bitti derken açilan yeni kapilarin dokunakli hikayesini anlattigi kitabi “Kirmizi Pelerin”i Kadiköy Belediyesi Kültür Yayinlari Kitabevi’nde okurlari için imzalayacak.

Katilimin ücretsiz oldugu, Gülseren Budayicioglu: Kirmizi Pelerin söylesisi ve imza günü 17 Aralik Cumartesi günü saat 14.00’te CKM Büyük Salon’da gerçeklesecek.
Kaynak: İHA