Türk Havacilik Ve Uzay Sanayii'ne, 'Inovasyon Stratejisi' Kategorisinde Birincilik Ödülü

Türkiye Ihracatçilar Meclisi (TIM) tarafindan düzenlenen Türkiye Inovasyon Haftasi çerçevesinde, Türkiye’nin inovasyon sampiyonlarinin belirlendigi InovaLIG yarismasinda kazananlar belli oldu. Türk Havacilik ve Uzay Sanayii, sirket bünyesinde yürütülen inovasyon yaklasimi ve inovasyon stratejisi odakli örnek çalismalariyla “Inovasyon Stratejisi” kategorisinde birincilik ödülünü kazandi.

Türk Havacilik Ve Uzay Sanayii'ne, 'Inovasyon Stratejisi' Kategorisinde Birincilik Ödülü
Türk Havacilik ve Uzay Sanayii, daha önce birçok kez ödüle layik görüldügü InovaLIG yarismasinda bu kez “Inovasyon Stratejisi” kategorisinde birincilik ödülünün sahibi oldu. Türkiye’nin önde gelen kurum, kurulus ve üniversitelerinden üst düzey yetkililerin ve yöneticilerin yer aldigi jüri önünde sirketin inovasyon vizyonunun anlatildigi süreçte diger projeleri geride birakan Türk Havacilik ve Uzay Sanayii, ödülü kazanan sirket oldu. Türk Havacilik ve Uzay Sanayii’nin sunumunda kurum içi girisimcilik çalismalarinin yani sira, inovasyon odakli çalismalar ve örnek projeler de yer aldi.

"Dünyaya örnek teskil edecek projelere imza atiyoruz"

Ödülü Cumhurbaskani Recep Tayyip Erdogan’in elinden alan alan Türk Havacilik ve Uzay Sanayii Genel Müdürü Temel Kotil, kazanilan ödül sonrasi sunlari söyledi:

"Cumhurbaskanimizin tensipleri ile gerçeklestirilen ödül töreninde sirketimizin inovasyon alaninda birincilik ödülüne layik görülmesinden ve ödülü de Cumhurbaskanimizin elinden almaktan duydugum memnuniyeti ifade etmek isterim. Cumhurbaskanimizin yüksek vizyonlari ve devletimizin büyük destekleri sayesinde sürdürülebilir katma deger olusturan teknolojik gelismelerin her gün bir yenisine sahitlik etmekteyiz. Türkiye her alanda teknolojinin merkezinde olmaya devam ediyor. Sadece dünyanin konustugu teknolojileri yerli imkanlarla gelistirmekten ziyade, yeni nesil teknolojilere yönelik inovasyonu önceleyen çalismalar ile dünyaya örnek teskil edecek projelere imza atiyoruz. Dünyada inovasyon haftasini bu denli büyük organizasyonlarla taçlandiran çok fazla ülke yok. Inovasyonun Yeni Yüzyili’nin konusulacagi bu organizasyona destek veren tüm paydaslari tebrik ediyorum. Inovasyon stratejimiz ile sirketimizi birincilik ödülüne layik gören InovaLIG jürisine tesekkür ediyor, ödülün sirketimize kazandirilmasinda emegi geçen çalisma arkadaslarimi tebrik ediyorum."
Kaynak: İHA