Sevdigi Kadina Olan Askini Reklam Panolarina Yazdirdi

Mardin’de Ilyas isimli vatandas, sevdigi kadina olan askini kentte bulunan panolara reklam vererek duyurdu.

Sevdigi Kadina Olan Askini Reklam Panolarina Yazdirdi
Mardin’in Nusaybin ilçesinde yasayan Ilyas isimli vatandas kiz arkadasi ile olan sorunlarini çözemeyince farkli bir yola basvurdu. Ilçede bulunan bütün reklam panolarina ilan vererek kiz arkadasina olan sevgisini gösteren Ilyas, kadin vatandaslardan tam not aldi. Verdigi reklamlar içerisinde Türkçe ve Kürtçe yazilar yazan Ilyas, her ilanin altina QR kod ekleyerek kodlari okutanlara birçok sarki hediye etti. Erkek vatandaslar Ilyas’in yaptigi bu hareket karsinda saskina dönerken kadinlarin beklentilerinin de artik yükseldigini belirtti.



“Milletin basini yaktin”

Reklam panosunu ilk gördügünde çok sasirdigini belirten Battal Dogan, “Milletin basini yaktin Ilyas, artik herkes bir kadindan özür dilemek için billboardlara reklam vermek zorunda kalacak” dedi.



“Kadin olarak ben çok begendim”

Kadinlarin böylesi romantik isleri sevdigini ve çok dogru yaptigini ifade eden Aysegül Alp, “Ilyas’in yaptigi jesti bir kadin olarak ben çok begendim. Biz kadinlar artik daha üst seviye jestleri bekliyoruz” ifadelerini kullandi.

“Seni çoktan affetmisti”

Sehirde birçok reklam panosunda gördügünü belirten Nezar Varol, “Bu billboardlara verecegin paraya kaynanana hediye alsaydin seni çoktan affetmisti” seklinde konustu.



“Erkekler billboardlara reklam vermek zorunda kalacak”

Yapilan jestin beklentileri çok yükselttigini belirten Muhammet Emin Irmak, “Ilyas artik çitayi çok yükseltmis, bundan sonra artik Nusaybin’de kiz arkadasi ile tartisanlar billboardlara reklam vermek zorunda kalacak” diye konustu.

Kaynak: İHA