Egekent Hastanesi Tibbi Onkoloji Bölümü Kurulusunu Hastalariyla Birlikte Kutladi

Denizli Özel Egekent Hastanesi Tibbi Onkoloji Bölümü, kurulus yildönümünü sagliklarina kavusan ve halen tedavilerine devam edilen hastalariyla birlikte kutladi.

Egekent Hastanesi Tibbi Onkoloji Bölümü Kurulusunu Hastalariyla Birlikte Kutladi
Denizli Özel Egekent Hastanesi Tibbi Onkoloji Bölümü’nün kurulus yildönümü dolayisiyla bir kutlama etkinligi düzenledi.

Etkinlige Egekent Hastanesi Yönetim Kurulu Baskani Süleyman Üstek, Müdür Yardimcisi Cüneyt Dalkiliç, Bashekim Gökhan Peker ve Tibbi Onkoloji Uzmani Uzm. Dr. Nail Özhan ve Bashemsire Hülya Koçer katildi.

Bölümde halen tedavileri süren onkoloji hastalarinin yani isira tedavisi biten hastalarin da katildigi etkinlikte renkli ve duygusal anlar bir arada yasandi.

“1 hastayla basladigimiz bu yolculukta, yüzlerce hastamiza hizmet verir duruma geldik”

Egekent Hastanesi Tibbi Onkoloji Bölümü’nün 1 hastayla baslanan basari hikayesini paylasan Tibbi Onkoloji Uzmani Uzm. Dr. Nail Özhan, bu yolculukta yüzlerce hastaya hizmet verir duruma geldiklerini söyledi.

Uzm. Dr. Nail Özhan, “Medikal onkoloji olarak kanser tedavisinin bütün asamalarinda yer almaktayiz. Bununla kastettigim gerek kanser süphesi olan bir hastanin ivedilikle taniya ulastirilmasi gerekse kanser tanisi almis, erken evre ya da ileri evre, hastalarin basta kemoterapi, immünoterapi, akilli ilaçlar ile tedavilerinin tamamlanmasi ve tedavisi tamamlanan hastalarin da 3 aylik, 6 aylik ve 1 yillik takiplerinin yapilmasi asamalarinda medikal onkoloji olarak yer almaktayiz” dedi.



Egekent Hastanesi Tibbi Onkoloji Bölümü personeline sergiledikleri basarilardan ötürü tebrik eden Egekent Hastanesi Bashekimi Gökhan Peker ise “Doktorumuz Nail Özhan’a ve hemsiresi Hatice Hanima tesekkürlerimi iletiyorum. Burada hem vicdani hem de duygulari agir basiyor. Hastalara kendi yakinlariymis gibi davrandiklari için çok güzel geri bildirimler aliyoruz. Hepsine çok tesekkür ediyorum basarilarinin devamini diliyorum” diye konustu.



Etkinlikte Bashekim Gökhan Peker tarafindan Tibbi Onkoloji Bölümündeki hizmetlerinden dolayi Hastane Müdür Yardimcisi Cüneyt Dalkiliç, Bashemsire Hülya Koçer, Tibbi Onkoloji Uzmani Uzm. Dr. Nail Özhan, Tibbi Onkoloji Bölümü hemsireleri Hatice Tak ve Özge Sahin, Tibbi Onkoloji Sekreteri Sevgi Selek’e tesekkür belgeleri takdim edildi. Tedavisi biten hastalarin ve mevcut tedavileri devam eden hastalarin da konusma yaptigi etkinlikte duygusal anlar yasandi.
Kaynak: İHA