Inegöl'de 1 Yilda Toplanan Pil 2 Günde Toplandi

Inegöl’de birbirleri ile yarisan ögrenciler 1 yilda toplanan atik pili 2 günde toplayarak Inegöl Belediyesine teslim etti.

Inegöl'de 1 Yilda Toplanan Pil 2 Günde Toplandi
Bir yandan hizmet seferberligini sürdürürken bir yandan da sosyal farkindalik çalismalariyla sehrin gelisimine katki sunan Inegöl Belediyesi, en fazla atik pil toplayan 3 sinifin ögrencileri adina ögretmenlerine Akilli Saat hediye edilecegi duyuruldu. Kampanya, Inegöl adina adeta bir rekorla sonuçlandi.

Ögrencilerin ögretmenler için yaristigi, ayni zamanda atik pilleri geri dönüsüme kazandiran bu kampanya ile çevre adina da önemli bir adim atilmis oldu. Normal dönemde 1 yil gibi bir sürede toplanan 441 kilogram pil, bu kampanya ile 2 günde toplanmis oldu. Yarismada en fazla pil, 52 kilo 639 gram ile Müserref Muzaffer Samda Ilkokulu 2F sinifi oldu. Ishakpasa Ilkokulu 1L sinifi ögrencileri ikinci, Gaziosmanpasa Imam Hatip Ortaokulu 6A sinifi ögrencileri ise üçüncü oldu. Dereceye giren siniflarin ögretmenlerine ödülleri protokol üyeleri tarafindan takdim edilecegi açiklandi.
Kaynak: İHA