Izmir'de Uyusturucu Tacirlerine Operasyon Açiklamasi 3 Tutuklama

Izmir’in Ödemis ilçesinde polis ekipleri tarafindan uyusturucu tacirlerine yönelik gerçeklestirilen ve 4 kisinin gözaltina alindigi operasyonda 3 süpheli tutuklandi. Öte yandan adreslerde yapilan aramalarda uyusturucu madde ve ticaretinden kazanildigi degerlendirilen bir miktar para ele geçirildi.

Izmir'de Uyusturucu Tacirlerine Operasyon Açiklamasi 3 Tutuklama


Ödemis Narkotik Grup Amirligi ekipleri, 26 Ekim tarihinde uyusturucu madde ticaretini önlemeye yönelik yürütülen çalismalar çerçevesinde, G.Y., B.U. ve C.M. adli süphelilerin ilçeye uyusturucu madde getirecegi bilgisi üzerine harekete geçti. Araci durduran polis ekipleri bir miktar metamfetamin ve uyusturucu ticaretinden elde edildigi belirlenen para ele geçirdi. Olayla ilgili 3 süpheli gözaltina alinarak emniyete götürüldü. Ekipler, ayni gün Kiraz ilçesinde yaptigi çalismalarda da 400 gram kubar esrar ve 1 adet tüfek ele geçirdi. Olayla ilgili 1 süpheli de gözaltina alindi.

Gözaltina alinan süpheliler, emniyetteki islemlerin ardindan adliyeye sevk edildi. Adliyeye sevk edilen süphelilerden G.Y., B.U. ve C.M. tutuklanirken, bir süpheli adli kontrol sartiyla serbest birakildi.
Kaynak: İHA