Baskan Senlikoglu Açiklamasi 'Giresun'a Vizyon Katacak Projelerimiz Sürüyor'

Giresun Belediye Baskani Aytekin Senlikoglu, vatandaslarin beklentileri, istek ve talepleri dogrultusunda Sokakbasi Yöresel Ürün Pazari (Hediyelik Esya Çarsisi) ve Meydan Düzenleme Projesi’nin sürdügünü bildirdi.

Baskan Senlikoglu Açiklamasi 'Giresun'a Vizyon Katacak Projelerimiz Sürüyor'
Senlikoglu, Sokakbasi’nda belediye otoparki üzerine uygulanacak projenin 1. etabinin toplam 1100 m2’lik bir alandan olustugunu, iki katli insa edilecek projede zemin katta 9 ve 1. katta 9 olmak üzere 40-45 m2 büyüklügünde toplam 18 dükkan bulundugunu, projede ayrica kadin kooperatifinin kullanabilecegi yöresel ürün ve hediyelik esya satisina uygun dükkanlar ile kafenin de yer aldiginin bilgisini verdi.

Projenin 2. etabinda 1. etap karsisindaki belediye dükkanlari ve pazar alanini kapsayan alan için yapim isi ihalesinin gerçeklesecegini ifade eden Senlikoglu, bu projenin alaninin da yaklasik 1500 m2 oldugunu, çevre ve meydan düzenlemesi ile 30 m2 büyüklügünde 6 adet satis dükkani bulundugunu kaydetti.

Senlikoglu, yaptigi açiklamada, “Vatandaslarimizin istek ve görüslerine çok deger veriyoruz. Bu anlayisla yola çikarak projemizi uygulamaya basliyoruz ve sundugumuz her hizmette halkimizin mutlu ve huzurlu bir yasam sürmesini ön planda tutuyoruz. Bu anlamda Sokakbasi’mizi güzel bir proje ile yeniden canlandirmak, hareketlendirmek istedik ve projemizin 1. etabinin startini verdik. Giresunlularin çok begenecegi projemizi en kisa zamanda tamamlayarak halkimizin hizmetine sunacagiz” dedi.

Kaynak: İHA