Baskan Kilinç, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramini Kutladi

Adiyaman Belediye Baskani Süleyman Kilinç, 29 Ekim Cumhuriyet Bayrami dolayisiyla mesaj yayimladi.

Baskan Kilinç, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramini Kutladi
Mesajinda, Cumhurbaskani recep Tayyip Erdogan tarafindan açiklanan ’Türkiye yüzyili’ projesine vurgu yapan Belediye Baskani Süleyman Kilinç, önümüzdeki yüzyilin Türkiye’nin yüz yili olacagini vurguladi.

Osmanli Devleti’nin mirasi olarak 29 Ekim 1923 tarihinde ilan edilen cumhuriyet ile yeni bir devlet olan Türkiye Cumhuriyeti’nin artik dünyanin en büyük ülkelerinden birisi oldugunu söyleyen Baskan Kilinç, "Güçlü ve bagimsiz bir Türkiye için 20 yildir verilen mücadeleler artik meyvesini vermeye basladi.

Cumhurbaskanimiz Recep Tayyip Erdogan tarafindan açiklanan ’Türkiye yüzyili’ projesi ile gelecek yüzyil ülkemizin olacak.

Kurtulus Savasinda, kadiniyla erkegiyle 7’den 70’e tüm milletin yazdigi destani taçlandiran cumhuriyetin ilaninin 99. yilina erismenin mutlulugunu ve gururunu yasiyoruz. Allah’in izniyle ünümüzdeki yil bir asri devirecek olan cumhuriyetimiz, gelecek yüz yila da damga vuracaktir. Bu duygu ve düsüncelerle, basta cumhuriyetimizin kurucusu, Kurtulus Savasimizin muzaffer komutani Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere tüm sehit ve gazilerimizi sonsuz sükran duygulariyla aniyor, halkimizin 29 Ekim Cumhuriyet Bayramini kutluyorum” ifadelerini kullandi.
Kaynak: İHA