Vali Karadeniz, Muhtarlarla Yemekte Bir Araya Geldi

Manisa Valisi Yasar Karadeniz, 19 Ekim Muhtarlar Gününde il genelinde görev yapan muhtarlarla yemek programinda bir araya geldi.

Vali Karadeniz, Muhtarlarla Yemekte Bir Araya Geldi
Vali Yasar Karadeniz’in ev sahipliginde Yunusemre ilçesindkei bir otelde düzenlenen yemek programina Vali Yardimcisi Mustafa Özkaynak, Sehzadeler Kaymakami Cemal Hüsnü Çaykara, Yunusemre Kaymakami Atilla Kantay ve muhtarlar katildi.

“Selendi ve Kula’da Muhtar Evi temeli atildi”

Programda yaptigi konusmada, dünyaya demokratik açidan en örnek kurumlardan birinin muhtarlik sistemi oldugunu ifade eden Vali Yasar Karadeniz, “Muhtarlarimiz köyleri ve mahallelerine sahip çikarak vatandaslarimizin ihtiyaçlarini yerine getirmek için canla basla çalisiyorlar. Son dönemde özellikle Cumhurbaskanimiz Sayin Recep Tayyip Erdogan’in muhtarlarla ilgili yapmis oldugu toplantilar ve muhtarlar günü ile ilgili yapilan düzenlemelerden sonra kamuoyunda muhtarlarin varligi, muhtarlik kurumunun sorumlulugu, yetkileri ve önemi bir kez daha gündeme geldi. Bugün de Muhtarlar Evi Açilisi ve 100 Muhtar Hizmet Binasi Temel Atma Töreni yapildi. Ilimizde de su an için Kula ve Selendi ilçelerimizde Muhtar Evi temeli atildi. Bunun için Içisleri Bakanligi tarafindan ayrilan bütçe dahilinde 100 gün içinde yapimi tamamlanmis olacak” dedi.

19 Ekim Muhtarlar Gününü kutlayan Vali Yasar Karadeniz, muhtarlara görev yaptiklari mahallelerde yapmis olduklari fedakâr çalismalarindan dolayi tesekkür etti.
Kaynak: İHA