Çankaya Halk Kart 10. Dönem Basvurulari 10 Ocak'ta Basliyor

Çankaya Belediyesinin dar gelirli vatandaslara nakdi destek sagladigi Çankaya Halk Kart’in 10. dönem basvurulari 10 Ocak 2022’de basliyor.

Çankaya Halk Kart 10. Dönem Basvurulari 10 Ocak'ta Basliyor
Çankaya Belediyesinin insana dokunan sosyal projelerinden Halk Kart’in yeni dönem basvurulari 10 Ocak’ta basliyor. Çankaya Belediyesinin Halk Kart uygulamasindan bugüne kadar 2.100 hane yararlandi. Çankaya Belediye Baskani Alper Tasdelen, özellikle pandemi sürecinde farkli meslek gruplarina sosyal ve ekonomik yardimlarda bulunduklarini kaydederek, ihtiyaç sahibi ailelere de Halk Kart dagitimi yapmaya devam ettiklerini ifade etti.

Halk Kart uygulamasi ile ihtiyaç sahiplerine nakdi destek vermeye devam edeceklerini vurgulayan Alper Tasdelen, “Biz, ‘Çankaya’da hiç kimse yalniz degildir’ anlayisi ile hizmet ediyoruz. Göreve geldigimde belediyenin kaynaklarini halkimiz için harcayacagimizin sözünü vermistim. Çankaya Belediyesi olarak bizim bir tek hizmet ettigimiz halkimizdir. Ihtiyaçlarini biliyor, yardimlarimizi sürdürüyoruz” açiklamasinda bulundu.

Çankaya ilçesi sinirlarinda ikamet edenlerin yararlanabilecegi Halk Kart’a Çankaya Belediyesi internet sayfasindan veya e-devlet üzerinden basvurulabiliyor.

10-25 Ocak 2022 tarihleri arasinda basvurulari yapilabilecek Halk Kart hakkinda bilgi almak isteyenler 0 312 458 89 00/ 1172-1173 (dahili) telefon numarasindan ulasabilecek.
Kaynak: İHA