Buldan Ile Kocaeli Arasinda Köprüler Kuruldu

Kocaeli Ticaret Odasi ile Buldan Ticaret Odasi arasinda tekstil sektöründe isbirliginin ele alindigi ziyaret gerçeklestirildi.

Buldan Ile Kocaeli Arasinda Köprüler Kuruldu


Buldan Ticaret Odasini ziyaret eden Kocaeli Ticaret Odasi Tekstil Meslek Komitesi, yapilacak isbirligi ile iç ve dis piyasada adini duyurmus Buldan tekstili hakkinda bilgiler aldi.

Buldan Ticaret Odasinda Meclis Baskani Ibrahim Acikara, Meclis üyesi Ahmet Turan Bilgin ve Genel Sekreter Ayhan Emirdag ile bir araya gelen Kocaeli Ticaret Odasi Tekstil Meslek Komitesi Baskani Murat Uzar, Komite Baskan Yardimcisi Irfan Öge, Katip Üye Sema Kalafat, Meclis Üyesi Murat Gökçe, Komite Üyesi Fatih Aslan arasinda yapilan görüsmelerde, Buldan Ticaret Odasi tarafindan kazandirilan cografi isaret patentli Buldan Bezi ve Buldan tekstil ürün çesitleri, iç ve dis piyasalara satisi, e- ticaretteki artislari konulari ele alinarak, isbirligi ile yapilabilecek çalismalar görüsüldü.

Kocaeli Ticaret Odasi heyeti daha sonra Buldan’da tekstil sektöründe faaliyet gösteren firmalar ziyaret edilerek, ürünler hakkinda bilgiler aldi.
Kaynak: İHA