Gönül Dagi'nin Mucitleri Dizideki Hayranlariyla TEKNOFEST'te Bulustu

Sevilen dizide, Anadolu kasabasinda girisimcilik projelerine imza atan Taner, Ramazan ve Veysel karakterleri, tamamen kendi tasarimlariyla ürettikleri '66' isimli uçaklariyla festivalde yer aldi Oyuncu Berk Atan: '66 aslinda bir hayal ve bu hayalle birlikte birçok gence ilham oldugumuzu düsünüyorum'.

TRT 1'in sevilen dizisi "Gönül Dagi"nin mucit gençleri, Havacilik, Uzay ve Teknoloji Festivali TEKNOFEST'e katildi.

Dizide bir Anadolu kasabasinda hayallerini gerçeklestirerek, girisimcilik projelerine imza atan Taner, Ramazan ve Veysel karakterleri, tamamen kendi tasarimlariyla ürettikleri ve "66" ismini verdikleri uçaklariyla festivalde hayranlariyla bulustu.

Etkinlikte, "Gönül Dagi" dizisinde amca ogullarini canlandiran oyuncular Berk Atan (Taner), Cihat Süvarioglu (Ramazan) ve Semih Ertürk (Veysel) genç hayranlarinin sorularini cevapladi.

Oyuncu Atan, dizinin çok iyi gittigini belirterek, "Burada da gördügümüz üzere teveccühünüz çok güzel, tesekkür ediyoruz. Insanlara yaptigimiz isi sevdirebilmek, emegimizin karsiligini aldigimizi gösteriyor." dedi.

Dizide amca ogullarinin ürettikleri "66" aracinin hareket etmedigini ifade eden Atan, "66 aslinda bir hayal ve bu hayalle birlikte birçok gence ilham oldugumuzu düsünüyorum." degerlendirmesinde bulundu.

Dizinin izleyicileri tarafindan yogun ilginin oldugu etkinlikte Süvarioglu ile Ertürk de gelen sorulara kisa cevaplar verdi. Oyuncular, programin sonunda sahnede hayranlariyla fotograf çektirdi.

Yapimciligini Ferhat Essiz, yönetmenligini Yahya Samanci'nin üstlendigi Gönül Dagi'nin senaryosunu ise Ali Asaf Elmas ve Mustafa Becit kaleme aliyor.

Kaynak: AA