AK Parti Izmir'deki 30 Ilçede, Es Zamanli Danisma Meclisi Toplantisi Gerçeklestirdi

AK Parti Izmir Il Baskanligi, 30 ilçede, es zamanli ilçe danisma meclisi toplantilari gerçeklestirdi.



Ilçelerde gerçeklestirilen toplantilara AK Parti Izmir Il Baskani Kerem Ali Sürekli'nin yani sira Genel Merkez Gençlik Kollari Baskani Eyyüp Kadir Inan, Izmir milletvekilleri Mahmut Atilla Kaya, Necip Nasir, Yasar Kirkpinar, Cemal Bekle, Genel Merkez Tanitim Medya Baskan Yardimcisi Emre Cemil Ayvali da istirak etti.

Kerem Ali Sürekli, Menemen Ilçe Baskanligi Genisletilmis Ilçe Danisma Meclisi toplantisinda yaptigi konusmada, AK Parti Izmir teskilati açsindan bir ilki gerçeklestirip, 30 ilçede es zamanli ilçe danisma meclisini yaptiklarini söyledi.

Genel Merkez Gençlik Kollari Baskani Eyyüp Kadir Inan'in da bu toplantilar için özel olarak geldigini aktaran Sürekli, sunlari kaydetti:

"Teskilat çalismalari açisindan bugün yine bir mutlu haber verecegim. 1 Haziran'da, 50 bin yeni üye hedefini için bu dönem yola çiktik. Bugün itibari ile 4 ay içerisinde 50 bin üye hedefine ulastik. Geçen seneden beri basladigimiz üye seferberliginde ise toplamda 120 bin üye yaptik, hayirli ugurlu olsun."

Sürekli, Menemen'de 3 bin 628 yeni üyenin partilerine katildigini da belirtti.

- "Menemen'de çok sey yaptik, yapiyoruz"

Belediye Baskan Vekili Aydin Pehlivan'in göreve geldikten sonra Menemen'de birçok çalismaya imza attigini aktaran Sürekli, söyle devam etti:

"14 yildir ikramiyesi ödenmemis isçiye ikramiyelerini ödedik. Toplam 22 milyon lira. 2 ay geriden gelen 14 milyon degerindeki isçi maaslari ödendi. Belediyenin esnafa borcu olan yaklasik 50 milyon ödemeyi yapmasi, yillaridir bitirilmeyen pazar yerini bitirmesi, anaokulunun açilmasi, gençlerimiz için 3'üncü etüt merkezinin kazandirmasi, güzel bir hayvan barinagini yapmasi bir çirpida hemen aklimiza gelenler. Say say bitmiyor AK belediyeciligin Menemen'e kazandirdiklari. 9 ayda büyük hizmetler yapildi ama durun yeni basliyoruz. Çok sey yapiyoruz ve yapacagiz."

Kaynak: AA