'Otokoç 2. El', Aracini Satmak Isteyenlere Degerinde Nakit Ödeme Sunuyor

Otokoç 2. El'in satin alma hizmetiyle müsteriler araçlarini Otokoç Otomotiv güvencesiyle, degerine ve aninda nakit avantajiyla satma imkanina kavusuyor.

Otokoç 2. El'den yapilan açiklamaya göre, Otokoç 2. El, aninda nakit ile araç satin alma hizmetiyle müsterilere araçlarini güvenli kosullarda ve zamandan tasarruf ederek satma firsati sunuyor.

Otokoç 2. El internet sitesinde araçlari yasina, modeline, donanimina ve hasar durumuna göre degerlendirilip istedikleri subeden ekspertiz randevusu alip detayli incelendikten sonra Otokoç 2. El internet sitesinde ya da subelerinde fiyatlandirilan müsteriler, böylelikle satis islemlerini herhangi bir sürpriz veya istenmeyen tecrübe yasamadan, Otokoç 2. El güvencesiyle aninda ve nakit olarak gerçeklestirebiliyor.

Ülke çapinda 25 lokasyonda hizmet veren Otokoç 2. El, en iyi nakit araç alimi uygulamasi ile aracini satmak isteyenlere hizli ve kurumsal çözüm noktasi olmayi sürdürürken, güvenilir sigorta hizmetleri, ücretsiz ekspertiz raporu, hizli alim süreci islemleri dahil ihtiyaci karsilayan ve dijitallesen hizmetleriyle öne çikiyor.

Satin alma hizmeti hakkinda ayrintili bilgi ve degerlendirme için müsterilerin Otokoç Otomotiv çatisi altinda hizmet veren Otokoç 2. El showroomlari veya Otokoç 2. El web sitesine erismeleri yeterli oluyor.

Otokoç 2. El, Türkiye'de kurumsal ikinci el araç satisinda basi çekiyor.

Kaynak: AA