Manisa'da Besibiryerde Turizm Ve Sanat Festivali Basladi

Manisa'nin Kula Belediyesi öncülügünde ilk kez düzenlenen Besibiryerde Turizm ve Sanat Festivali basladi.

Kula Kent Meydani'ndaki etkinlikte konusan Kula Kaymakami Kemal Duru, ilçenin essiz güzelliklerini tanitmak amaciyla Kula Belediyesi öncülünde düzenlenen festivalin hayirlar getirmesini temenni etti.

Kovid-19 tedbirleri kapsaminda gerçeklesen etkinliklerin, ilçenin tanitima ve turizme katki saglamasina destek olacagina inandigini ifade eden Duru, "Karsimizda maskelerini takmis ve asilama kampanyalarina katilan çok güzel bir kalabalik var. Eglenmek sonuna kadar hakkiniz." diye konustu.

Festivalin 5 gün boyunca devam edecegini ve her gün bir konser verilecegini belirten Belediye Baskani Hüseyin Tosun ise, "Kula'da her yil 4 Eylül Kula'nin Kurtulusu kutlamalari kapsaminda gerçeklestirdigimiz festivalimizi, bu sene orman yanginlari ve buna bagli olarak yasanan felaketleri göz önüne alarak bugüne erteledik. Kovid-19 tedbirlerine dikkat ederek gerçeklestirdigimiz festivalimizin ilk konugu olan Ayse Dinçer adina da 100 fidan bagisinda bulunduk." diye konustu.

Festival kapsaminda sanatçi Ayse Dinçer konser verdi.

Öte yandan, tedbirler çerçevesinde konser alanina girislerde HES kodu sorgulamasi yapilirken, asilari tamamlanmayan ya da PCR testi yaptirmayan kisilerin girisine izin verilmedi. Konser girisinde bulunan saglik ekibi, isteyenlerin asilarini yapti.

Kaynak: AA