Türkoglu Belediyesi Ceceli Okulunda Bakim Ve Onarim Gerçeklestirdi

Türkoglu Belediyesi'nce yürütülen "Bir Okul Degisirse Dünya Degisir" projesi kapsaminda Ceceli Okulunda bakim ve onarim gerçeklestirdi.

Proje kapsaminda belediye ekiplerince ilçeye bagli kirsal Ceceli Mahallesi'ndeki 123 ögrencinin egitim gördügü Ceceli Ilk ve Ortaögretim Okulu'nda bakim ve onarim çalismasi yapildi.

Boyamadan, tamirata her bir islemi titizlikle yapan ekiplerce okula, Yedi Güzel Adam Edebiyat Sokagi, 15 Temmuz Kösesi, Atatürk Kösesi, bank ve dinlenme alanlari kazandirildi.

Bakim ve onarimi tamamlanan okulun açilisi için düzenlenen programda konusan Belediye Baskani Osman Okumus, güzel bir projeye imza attiklarini, emegi geçen belediye personellerine tesekkür etti.

Ögrencilerin okulu sevecegi daha çok projeler gelistirilmesi gerektigini belirten Okumus, sunlari kaydetti:

"Dünyanin nadide edebiyat sehirlerinden bir tanesi olan Kahramanmaras'imizin edebiyatçilarinin kapilara resim ve anlamli sözlerinin yer aldigi alanlar, duvarlarda ve bahçedeki yerlerde çok anlamli resimler mükemmel oldu. Inaniyorum ki ögrencilerimiz pazartesi gününü okula gelmeleri için iple çekecekler. Bizim gelecegimiz ögrenciler, gelecegimiz çocuklar. Onlari ne kadar kaliteli yetistirirsek Türkiye'nin kalitesi de o kadar artacaktir. Belediyemiz olarak da ilkokulu, ortaokulu, liseyi ve üniversitede okuyan çocuklarimizi, gençlerimizi sonuna kadar destekliyoruz. Bundan sonra da bu tip projelerimizin sayisini daha da arttiracagiz."

Ceceli Ilk ve Ortaögretim Okulu'nda Türkçe ögretmeni olarak görev yapan Cevahir Karaaslan da projeye destek veren Okumus'a tesekkür etti.

Programa, Ilçe Milli Egitim Müdürü Adem Aydogan ile okul ögretmen ve ögrencilerinin yani sira mahalle sakinleri katildi.

Kaynak: AA